Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Siyaset TER*RÜN KÖKÜNÜ KAZIYACAĞIZ

TER*RÜN KÖKÜNÜ KAZIYACAĞIZ

Türk silahlı kuvvetleri, federe Kürdistan bölgesini bombalıyor, katliam yapıyor şeklinde açıklama yapan HDP Milletvekili Kemal Bülbül’e Memleket Partisi İl Başkanı Hasan Yalçın'dan sert yanıt geldi. Hasan Yalçın “Sen Antalya’nın göbeğinde TSK katliam yapıyor şeklinde iftira atamazsın! Sen kurtuluş mücadelesi vermiş şerefli silahlı kuvvetlerimize hakaret edemezsin! Ettirmeyiz! O yalanlarının, iftiralarının hepsini sana iade ediyoruz!” dedi.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
TER*RÜN KÖKÜNÜ KAZIYACAĞIZ

ŞANLI ORDUMUZDAN NE İSTİYORSUNUZ?

‘Toplumun canını yakan ter*rle aranıza ne zaman mesafe koymayı düşünüyorsunuz?’ diyen Hasan Yalçın konuşmasına şu şekilde devam etti: “Merhum İsmet İnönü’nün söylediği ‘dünyada hiçbir ülke yoktur ki içerisinde bizim kadar çok hain yetiştirebilsin’ cümlesine bugün katılmamak elde mi? Sizin bu ülkeyle, bu orduyla, bu cumhuriyetle olan hesaplaşmanız ne zaman bitecek? Toplumun canını yakan ter*rle aranıza ne zaman mesafe koymayı düşünüyorsunuz? Ya da düşüyor musunuz? Türk silahlı kuvvetleri ne zaman ter*r yuvalarını yok etmek için operasyon başlatsa ilk işiniz örgüt lehine çıkıp destek açıklaması yapmak oluyor. Allah aşkına siz ter*rden beslenmek zorunda mısınız? Ter*re kurban verdiğimiz Ecrin bebeklerin, Hasan bebeklerin hesabını sormaya kalkan şanlı ordumuzdan ne istiyorsunuz?”

İNCE HESAPLAR PEŞİNDESİNİZ?

Gaziantep’te hayatının baharında şehit edilen Ayşenur öğretmen için, 5 yaşındaki Hasan Karataş için tepki göstermediklerini vurgulayan Başkan Yalçın “Ter*r örgütleriyle mücadele eden ordumuza dil uzatan bu iftiraları atan bu partiye altılı masadan ne için bir tepki yok? Yoksa siz de gizli gizli masaya ortak etmeye çalıştığınız HDP’nin bu pervasız açıklamalarına destek mi veriyorsunuz? Atatürk’ün kurduğu partinin bugün başında oturanlara da sormak istiyoruz: TSK’ya kimyasal silah kullandı iftirası atanlara neden sahip çıkıyorsunuz? AKP’nin bunca yıldır yürüttüğü yanlış dış politikaların sonucunda Türkiye Cumhuriyetine meydan okumaya kalkan ter*r örgütlerine ve onun meclisteki sözcülüğüne soyunanlara neden tepki göstermiyorsunuz? Çünkü siz de AKP gibi oy kaygısı güdüyorsunuz. İnce hesaplar peşinde koşuyorsunuz!” dedi.

TÜRK ORDUSUNUN YANINDAYIZ

‘İktidara geldiğimiz gün ter*rün kökünü kazıyacağız’ diyen Başkan Öder “Genel Başkanımız Sayın Muharrem İnce’nin hep söylediği gibi; Ter*rün her türlüsünü kınayacaksın. Senin ter*ristin benim ter*ristim diye bir şey yok! Ter*r her yerde ter*rdür. Ter*rden medet umanlar da, ter*rden siyaset yapanlar da bu cinayetlerin ortağıdır. Biz Memleket Partisi olarak buradan herkese açık açık bir söz veriyoruz: İktidara geldiğim iz gün ter*rün kökünü kazıyacağız. Ülkeye doldurdukları tüm mültecileri göndereceğiz. Sokaklarımızı yeniden huzurlu hale getireceğiz. AKP’nin 20 yıldır ülkemize verdiği zarar artık canımıza tak etmiştir. Bu hükümeti sandıkla göndermek için Memleket Partisi olarak sizleri mücadelemize destek vermeye çağırıyoruz.Son olarak yüksek sesle bir kez daha haykırıyoruz: Ter*r örgütleriyle cansiperane mücadele veren şerefli Türk ordusunun sonuna kadar yanındayız! Ter*re de ter*rden beslenenlere de lanet olsun!”dedi.  HABER MERKEZİ

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
GEYİKÇİ, TİCARET BORSASINI ZİYARET ETTİ

GEYİKÇİ, TİCARET BORSASINI ZİYARET ETTİ