Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Siyaset Tatvan Meclisi’nde protesto 

Tatvan Meclisi’nde protesto 

Bugün yapılacak Bitlis Tatvan Belediye Meclisi toplantısı iptal edildi. Toplantı 3 gün sonraya ertelendi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Tatvan Meclisi’nde protesto 

HDP'li, AKP'li ve bağımsız meclis üyeleri “yapılan ve yapılması planlanan usulsüzlükler, bazı taleplerin meclis üyelerinin reddetmesine rağmen kabul edilmiş gibi gösterilmesini” ve gazeteciye yapılan saldırıyı protesto amacıyla meclisi boykot etti. Toplantının 3 gün sonraya ertelendiği öğrenildi.

Belediye meclisi üyelerinin, mecliste alınan kararların tutanağa yanlış geçirilerek, meclis çoğunluğu tarafından kabul edilmemesine rağmen işlem yapıldığı için Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani hakkında görevi kötüye kullanma, resmi evrakta sahtecilik gibi bir kaç maddeden suç duyurusunda bulunmaya hazırlandığı öğrenildi.

Basında çıkan habere göre Tatvan Belediyesi’nin 7 Temmuz Cuma günü yapılması planlanan belediye meclisi gündemine alınan bir maddeye dikkat çekildi. 

Tatvan'ın tarihi tek yapısı plan 76 yıllık Tatvan İşletme Oteli restorasyonu tamamlandıktan sonra Geylani tarafından yakın arkadaşlarına peşkeş çekilmek istenmiş HDP'li ve AKP'li meclis üyeleri tarafından engellenmişti. Geylani’nin “Belediyeye ait tüm gayrimenkullerin satışlarının yapılmasının kabulüne” dair bir kararı meclisten geçirmeye hazırlandığı iddia ediliyor.

F0YO_r6WYAcdY9B (1)

F0YPAUjWYAI-jxd

İddiaları geçtiğimiz günlerde darp edilen gazeteci, Bitlis Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sinan Aygül kamuoyuyla paylaştı.
 


KAMER DURDU

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Zamdan etkilenmek istemeyen vatandaşlar sınır kapısında kuyruk oluşturdu

Zamdan etkilenmek istemeyen vatandaşlar sınır kapısında kuyruk oluşturdu