Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Siyaset Tanju Özcan Zabıta Müdürünü Görevden Aldı

Tanju Özcan Zabıta Müdürünü Görevden Aldı

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Zabıta Müdürünü Görevden Aldı: Belediye Meclisi Toplantısı Gerginleşti

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Tanju Özcan Zabıta Müdürünü Görevden Aldı
KAYNAK: İHA

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, belediye meclisinde gerçekleşen Şubat ayı 1. oturumunda, Zafer Partisi Bolu Belediye başkan adayı ve belediye meclis üyesi İlkay Bayrak ile yaşadığı tartışmanın ardından Zabıta Müdürü'nü görevden aldı. İki taraf arasında EKAP'taki ihalelerle ilgili gergin bir diyalogun yaşandığı toplantıda, Özcan'ın talimatına uymayan Zabıta Müdürü Hakan Yılmaz, görevden aldı.

Bolu Belediye Meclisi'nin Şubat ayı 1. oturumu, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın başkanlığında gerçekleşti. Toplantıda söz alan Zafer Partisi Bolu Belediye başkan adayı İlkay Bayrak, EKAP'taki ihalelerle ilgili endişelerini dile getirdi. Bayrak, ihalelerin davet usulüyle yapıldığını öne sürerek, bu durumu sorguladı.

A W132942 01

Ancak, Bayrak'ın sorusuna verilen cevaplar arasında gerilim tırmandı. Tanju Özcan, Bayrak'ın EKAP'a giremeyecek kadar yeterliliği olmadığını iddia ederek, tartışmayı körükledi. İkilinin arasındaki sözlü çatışma nedeniyle toplantıda bir ara verildi. Özcan, aranın ardından Zabıta Müdürü Hakan Yılmaz'a talimat verdi ve Bayrak'ı salondan çıkarmasını istedi.

Ancak, Zabıta Müdürü Hakan Yılmaz'ın Bayrak'ı salondan çıkaramaması üzerine, Özcan olaya müdahale etti. Toplantının tekrar açılmasının ardından Başkan Özcan, "Oturum düzeni sağlanamadığı için toplantının birleşimini kapatıyorum. İlkay Bayrak'ı dışarı çıkarma talimatım yerine gelmediği için zabıta müdürünü görevden alıyorum" dedi.

A W132942 02

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Lonely Planet’ın Dünyanın En İyi 100 Plajı Açıkladı! Türkiye'den O Plaj

Lonely Planet’ın Dünyanın En İyi 100 Plajı Açıkladı! Türkiye'den O Plaj