Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Siyaset Şehit cenazesinde fenalaşan CHP Osmaniye İl Başkanı hayatını kaybetti

Şehit cenazesinde fenalaşan CHP Osmaniye İl Başkanı hayatını kaybetti

Şehit cenazesinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan CHP Osmaniye İl Başkanı Mehmet Orhun Döğüşcü kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Şehit cenazesinde fenalaşan CHP Osmaniye İl Başkanı hayatını kaybetti
KAYNAK: Haber Merkezi

CHP Osmaniye İl Başkanı Mehmet Orhun Döğüşçü, Irak'ın kuzeyinde Pençe Kilit Operasyonu'nda şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Kadir Dingil'in cenaze törenine katılırken rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybeden Döğüşçü için CHP Genel Başkanı Özgür Özel başsağlığı mesajı yayınladı.

Şehit Cenazesinde Fenalaştı

Döğüşçü, cenaze töreninde fenalaşması sonucu ambulansla Osmaniye Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Hastanede yapılan tetkiklerde solunum yetmezliği tespit edilen Döğüşçü, doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Mehmet Orhun Döğüşcü

Özgür Özel'den Taziye Mesajı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 'Geçirdiği kalp krizinin ardından yaşamını yitirdiğini büyük üzüntüyle öğrendiğimiz Osmaniye İl Başkanımız, kardeşimiz Mehmet Orhun Döğüşçü'ye Allah'tan rahmet, ailesine, örgütümüze ve Osmaniye'ye başsağlığı diliyorum' ifadelerine yer verdi.

Özgür Özel'den Taziye Mesajı

Mehmet Orhun Döğüşcü kimdir? 

Öğretmen bir anne babanın oğlu olan Mehmet Orhun Döğüşçü, 1973 yılında babasının görev yeri sebebi ile Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde dünyaya geldi. İlk öğrenimini Kadirli Rasim Ünal ilköğretim okulunda tamamladıkdan sonra Adana Anadolu Lisesi ve İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi İktisat bölümünden mezun oldu.

Mehmet Orhun Döğüşcü

Kimyager Şeyda Döğüşçü ile evli olan Mehmet Orhun Döğüşcü, İbrahim Döğüşçü adında bir erkek evlada sahip. Osmaniye'de değişik işkollarında ticaret ile uğraşan ve çiftçilik de yapan Döğüşçü, CHP'de sırası ile İlçe Yön.Kur.Üyeliği, Kadirli Belediye Meclis Üyeliği 2009-2014, İlçe Başkanlığı 2015- 2022, Milletvekili Osmaniye 2.Adayı 2018, Belediye Başkan Aday Adaylığı 2019 görev aldı.

Mehmet Orhun Döğüşcü

İyi derecede İngilizce bilen Döğüşçü, Kadirli Atatürkçü Düşünce Derneği üyeliği, Kadirli Ticaret Borsası Meclis Başkanlığı (2022) ve Çukurova Bayiler Derneği Başkanlığı (2020) yaptı. Ayrıca JK Beşiktaş Kongre üyesiydi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Manavgat'tan 7 Gollü Galibiyet

Manavgat'tan 7 Gollü Galibiyet