Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Siyaset Şafak Otuzaltı Disiplin'e değil kamu vicdanına havale

Şafak Otuzaltı Disiplin'e değil kamu vicdanına havale

CHP Kepez İlçe Başkanı Gökhan Ölmez, Büyükşehir Meclis Üyesi Şafak Otuzaltı’nın ‘Kepez İlçe Örgütü adam gibi karar alsınlar’ sözlerine tepki gösterdi

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Şafak Otuzaltı Disiplin'e değil kamu vicdanına havale
KAYNAK: CHP KEPEZ İLÇE / Basın Bülteni

Antalya Büyükşehir Belediyesi Ekim Ayı Devam Meclis Toplantısı’nda yaşananların ardından Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kepez İlçe Başkanı Ölmez, ’’Cumhuriyet Halk Parti’mizin tüm yönetimleri ve 100 yıllık partimizin bütün üyelerini adam olmamakla suçlamanın ne kadar talihsiz bir açıklama olduğunu ayrıca adam olmanın bir duruşa sahip olmak gerektiğinin bilinci ile bu yersiz açıklamayı partimizin ve kamuoyunun vicdanına sunuyoruz’’ dedi.

Meclis’in ardından açıklama yapan Gökhan Ölmez, Büyükşehir Belediyesi Ekim Ayı Devam Meclis Toplantısı’nda CHP Konyaaltı ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Şafak Otuzaltı’nın CHP Kepez İlçe Örgütünün almış olduğu kararları eleştirerek ‘Kepez ilçe örgütü adam gibi karar alsınlar’ şeklindeki söylemine sert tepki gösterdi. Ölmez, ’’Büyükşehir Belediyesi Ekim Ayı Devam Meclisi’nde konuşma alarak CHP Büyükşehir ve Konyaaltı Belediye Meclis Üyesi Şafak Otuzaltı’nın Kepez İlçe Yönetim Kurulumuzun almış olduğu kararının kamuoyunun önünde ‘Kepez ilçe örgütü adam gibi karar alsınlar’ diye dile getirmiş olmasını üzülerek takip ettik. Cumhuriyet Halk Parti’mizin tüm yönetimleri ve 100 yıllık partimizin bütün üyelerini adam olmamakla suçlamanın ne kadar talihsiz bir açıklama olduğunu ayrıca adam olmanın bir duruşa sahip olmak gerektiğinin bilinci ile bu yersiz açıklamayı partimizin ve kamuoyunun vicdanına sunuyoruz’’ diye konuştu.

İKİ MECLİS ÜYESİ DE BAŞKAN BÖCEK'E YAKIN

Geçtğimiz günlerde de CHP'yi FETÖ ile ilişkilendiren CHP Kepez ve Antalya Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Oktay Başaran, Disiplin'e verilmişti. Her iki belediye meclis üyesinin de Muhittin Böcek'e yakın olması dikkat çekerken, önümüzdeki günlerde Disiplin Kurulu'na büyük iş düşeceği görülüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Heyecan veren olay! Tarihi etkileyecek...

Heyecan veren olay! Tarihi etkileyecek...