Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Siyaset Özgür Özel'den Narin için taziye mesajı

Özgür Özel'den Narin için taziye mesajı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Diyarbakır'da kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cansız bedenine ulaşılmasının ardından açıklama yaptı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Özgür Özel'den Narin için taziye mesajı
KAYNAK: Haber Merkezi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Diyarbakır'da kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cansız bedenine ulaşıldığını üzüntüyle öğrendiğini belirtti. Olayın aydınlatılması için yetkililere çağrıda bulundu.

Sosyal Medyadan Taziye Mesajı Paylaştı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, Diyarbakır'da 21 Ağustos'tan bu yana kayıp olan Narin Güran'ın cansız bedenine ulaşıldığını duyurdu. Özel, "Diyarbakır'da 21 Ağustos'tan bu yana aranan 8 yaşındaki kızımız Narin Güran'ın cansız bedenine ulaşıldığını sabah saatlerinde çok büyük bir üzüntüyle öğrendim. Olayın tüm yönleriyle açığa çıkarılması ve kamuoyunun bu süreçte hızlı ve doğru bilgilendirilmesini temenni ediyorum." dedi.

Güvenlik Güçlerine ve Sivil Ekiplerine Teşekkür etti

Özgür Özel, günlerdir arama çalışmalarını sürdüren güvenlik güçleri ve sivil ekiplere de teşekkür etti. Özel, “Günlerdir canlarını dişlerine takarak kendi kızlarını arar gibi bölgede faaliyet yürüten tüm güvenlik güçlerine ve sivil ekiplere yürekten teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
General Maaşları 2024: Albay Tuğgeneral ve Orgeneral maaşları ne kadar?

General Maaşları 2024: Albay Tuğgeneral ve Orgeneral maaşları ne kadar?