Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Siyaset Özgür Özel Romanya'da Avrupa Sosyalist Partisi Liderler Zirvesi'ne Katıldı

Özgür Özel Romanya'da Avrupa Sosyalist Partisi Liderler Zirvesi'ne Katıldı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Romanya'nın başkenti Bükreş'te düzenlenen Avrupa Sosyalist Partisi Liderler Zirvesi'ne katılarak uluslararası alanda önemli isimlerle görüşmeler gerçekleştirdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Özgür Özel Romanya'da Avrupa Sosyalist Partisi Liderler Zirvesi'ne Katıldı
KAYNAK: ANKA

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından ilk yurt dışı seyahatini Romanya'nın başkenti Bükreş'e gerçekleştirdi. Bükreş'te Avrupalı sosyal demokrat partilerin çatı partisi olan Avrupa Sosyalist Partisi'nin (PES) Liderler Zirvesi'ne katılan Özel, aynı zamanda ikili görüşmeler de gerçekleştirdi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Romanya'nın başkenti Bükreş'te gerçekleşen Avrupa Sosyalist Partisi'nin (PES) Liderler Zirvesi'ne katıldı. Özel, Romanya Başbakanı Marcel Ciolacu'nun ev sahipliğindeki zirvede, Türkiye'den katılan partneri olarak tanıtıldı. Özel'in seçimlerde İstanbul ve Ankara gibi büyük şehirlerde elde ettiği zafer, zirvede özellikle vurgulandı.

Özel'in Görüşmeleri

Özgür Özel, PES Liderler Zirvesi'nde Almanya Başbakanı Olaf Scholz, İrlanda İşçi Partisi Başkanı Ivana Bacik, PES Başkanı ve eski İsveç Başbakanı Stefan Löfven, Avrupa Parlamentosu Sosyalistler ve Demokratlar Grubu Başkanı Iratxe Garcia Perez, PES'in Avrupa Parlamentosu Başkan Adayı Nicolas Schmidt gibi birçok önemli isimle görüşmeler gerçekleştirdi.

Onuruna Düzenlenen Akşam Yemeği

Aile fotoğrafının çekimlerine ve ardından konuk liderler onuruna düzenlenen akşam yemeğine katılan Özel, uluslararası alanda önemli isimlerle bir araya gelerek Türkiye'nin yerel seçimlerinde elde ettiği başarıları paylaştı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kepçenin Altında Kalan İşçi Hayatını Kaybetti

Kepçenin Altında Kalan İşçi Hayatını Kaybetti