Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Siyaset MHP'li İki İsimden Sinan Ateş'in Eşi Ayşe Ateş Hakkında Suç Duyurusu

MHP'li İki İsimden Sinan Ateş'in Eşi Ayşe Ateş Hakkında Suç Duyurusu

MHP Genel Başkan Yardımcıları İzzet Ulvi Yönter ve Semih Yalçın, Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş hakkında iftira attığı gerekçesiyle suç duyurusunda bulundu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MHP'li İki İsimden Sinan Ateş'in Eşi Ayşe Ateş Hakkında Suç Duyurusu
KAYNAK: Haber Merkezi
MUHABİR: Tayfun Akyatan

MHP Genel Başkan Yardımcıları İzzet Ulvi Yönter ve Semih Yalçın, Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş hakkında iftira attığı gerekçesiyle suç duyurusunda bulundu. İki MHP'li ismin, Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş'in Ankara'da öldürülmesinin ardından kendilerine yönelik asılsız iddialarda bulunulduğunu belirterek, yasal yollara başvurduğu öğrenildi.

MHP'li İki İsimden Sinan Ateş'in Eşi Ayşe Ateş Hakkında Suç Duyurusu

Ayşe Ateş Savcılıkta İfade Verecek

Ayşe Ateş, hakkında suç duyurusunda bulunulmasının ardından savcılıkta ifade verecek. Ateş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, mahkemede ifade vermesi gereken kişilerin kendisi hakkında suç duyurusunda bulunduğunu belirtti. Ayşe Ateş, "İzzet Ulvi ve Semih isimli şahıslar kendilerine iftira attığım gerekçesiyle hakkımda suç duyurusunda bulunmuşlar. İfade vermeye gitmem gerekecekmiş. Oysaki duruşmada Sinan Ateş'in ailesi sıfatıyla verdiğimiz beyanların mahkeme heyeti tarafından dikkate alınması ve ifade vermesi, kendini aklaması gereken şahısların İzzet Ulvi ve Semih olması gerekiyordu." ifadelerini kullandı.

Bernard Shaw’un Sözleriyle Tepki Gösterdi

Ayşe Ateş, paylaşımının sonunda Bernard Shaw’un “İnsan ne kadar daha fazla şeyden utanırsa o kadar şeref ve onur sahibi olur” sözünü kullanarak duruma tepki gösterdi. Ateş’in bu paylaşımı, sosyal medyada geniş yankı buldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Beşiktaş Badra Cisse ile yollarını ayırdı

Beşiktaş Badra Cisse ile yollarını ayırdı