Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Siyaset Meral Akşener Kılıcdaroğlu ve Özdağ'a dava açıyor

Meral Akşener Kılıcdaroğlu ve Özdağ'a dava açıyor

İYİ Parti'nin eski genel başkanı Meral Akşener, eski CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ hakkında dava açma kararı aldı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Meral Akşener Kılıcdaroğlu ve Özdağ'a dava açıyor
KAYNAK: Haber Merkezi

İYİ Parti'nin eski Genel Başkanı Meral Akşener, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda gerçekleştirdiği görüşme hakkında eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından yapılan 'ihanet' suçlamalarına karşı hukuki mücadele başlatıyor. Akşener ayrıca, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın kendisi hakkında ileri sürdüğü iddialar nedeniyle de dava açma kararı aldı.

Kılıçdaroğlu'nun 'İhanet' İddialarına Cevap

Kemal Kılıçdaroğlu, bir röportajında Meral Akşener'in Erdoğan ile Saray'da görüşmesini değerlendirirken, 'Sayın Akşener’i daha sonraki süreçte Saray’da görünce doğrusunu isterseniz şaşırmadım... Yaşadığımız bu topraklarda maalesef ihaneti de görebiliyoruz" ifadelerini kullanmıştı. Bu açıklamaların ardından Meral Akşener, Kılıçdaroğlu'na karşı dava açma kararı aldığını duyurdu. Akşener, "Dilekçemi hazırlıyorum, mahkemeye vereceğim. Ailemin onurunu zedeleyen bu sözler kabul edilemez' şeklinde konuştu.

Meral Akşener Kılıcdaroğlu ve Özdağ'a dava açıyor

Özdağ'ın İddialarına Yanıt

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ise, 2018 genel seçimleri sürecinde Meral Akşener'in danışmanlarından birinin kendisini 'dinlenilemeyen' bir odaya götürdüğünü ve "Bana nedenini sorma, adamı cumhurbaşkanı seçiyoruz" dediğini öne sürmüştü. Akşener, Özdağ'ın bu iddialarına da dava açacağını ve mahkemede bu iddiaları yalanlayacağını belirtti. Akşener, "Özdağ'ın iddiaları da yalan, mahkemede açıklayacağım," dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Halit Akçatepe Kimdir? Halit Akçatepe Neden Öldü?

Halit Akçatepe Kimdir? Halit Akçatepe Neden Öldü?