Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Siyaset Mehmet Balık adaylığını açıklıyor!

Mehmet Balık adaylığını açıklıyor!

Birleşik Kamu İş Konfederasyonu Başkanı Mehmet Balık, memleketi Serik’te Belediye Başkanı olabilmek için Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) aday adaylığını açıkladı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mehmet Balık adaylığını açıklıyor!
MUHABİR: Kamer Durdu

Birleşik Kamu İş Konfederasyonu Başkanı Mehmet Balık, memleketi Serik’te Belediye Başkanı olabilmek için Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) aday adaylığını açıkladı.

Mehmet Balık, Serik Belediye Başkanlığı İçin Aday Adayı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in Başkan Danışmanı olan Mehmet Balık, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde Serik Belediye Başkanlığı’na CHP’den aday adayı olduğunu duyurdu.

Her Şey Serik İçin. Birlikte Başaracağız!

Mehmet Balık, “Tüm halkımızı destek için 15 Kasım Çarşamba günü saat 14:00’da CHP Serik İlçe Başkanlığı’mıza bekliyorum. Her şey Serik için. Birlikte Başaracağız!” dedi. Bu açıklama, Serik halkı arasında büyük bir heyecan yarattı.

Mehmet Balık kimdir? 

1970 yılında Antalya’da doğdu. Töngüşlü İlkokulu ve ardından 1982 yılında Aksu Öğretmen Lisesi’nde  ve 1988 yılında Burdur Eğitim Fakültesi’nde eğitim hayatını gerçekleştirdi. Burdur Eğitim Fakültesi’nde 1992 yılında mezun oldu.

Öğretmenlik mesleğine 1993 yılında Antalya’da başladı. Antalya, Muş ve Sakarya’da öğretmenlik yaptı.  Antalya Faruk Tugayoğlu İlkokulu’nda sınıf öğretmeni olarak görev yaparken sendikal görevim nedeni ile 2016 yılında öğretmenlik görevinden ayrıldı.

12 Eylül faşist darbesinden sonra Türkiye’de yeniden başlayan emek, demokrasi ve cumhuriyet mücadelesine destek vererek Eğitim-İş’e 21 Ocak 1993 yılında üye oldu.

1995 yılında Eğitim- İş ve Eğit- Sen’in geleneğinde birleşmesiyle sendikal mücadelesini sürdürmeye devam etti. 17 Ekim 2005’te Eğitim İş’in tekrar kurulmasıyla yeniden Eğitim-İş üyesi olarak sendikal yaşamına devam etti.

Eğitim-İş Sendikası’nda başlayan emek ve mücadele yaşamı 2006 yılında Eğitim-İş Antalya Şubesinin kurucu Yönetim Kurulu üyeliği, şubede Basın Sekreterliği, Örgütlenme Sekreterliği görevleri ile devam etti.  2009 yılından 2016 yılına kadar Antalya Şube Başkanlığı ve Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu İl Temsilciliği görevini yaptı.

2016 - 2017 yılında 1 yıl Eğitim İş Sendikası Genel Başkanlığı yaptı.  Aralık 2017’den itibaren Birleşik Kamu İş Konfederasyonu Genel Başkanlığı’nı yürütmektedir.

2023 Genel Seçimlerinde Antalya Milletvekili Aday Adayıydı.

Antalya Faruk Tugayoğlu İlkokulu’nda sınıf öğretmeni olarak kadrosu bulunmaktadır.

Evli ve iki  çocuk babasıdır.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çorum Merkez'de icradan satılık 3+1 daire

Çorum Merkez'de icradan satılık 3+1 daire