Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Siyaset Mansur Yavaş ASKİ Spor Kulübü'nü Ziyaret Etti

Mansur Yavaş ASKİ Spor Kulübü'nü Ziyaret Etti

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, ASKİ Spor Kulübü'nü ziyaret ederek, Türk sporuna verdiği destekle dikkat çekti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mansur Yavaş ASKİ Spor Kulübü'nü Ziyaret Etti
KAYNAK: ANKA

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı ve CHP ABB Başkan Adayı Mansur Yavaş, ASKİ Spor Kulübü'nü ziyaret etti. Ziyaret sırasında milli güreşçilere başarılar dileyen Yavaş, ASKİ Spor Kulübü'nün Türkiye'nin şampiyon fabrikası olduğunu belirtti. Yavaş, "Olimpiyata gidecek güreşçilerimizin antrenmanını izledik. Burası şampiyon fabrikası. 3 bin kadar güreşçimiz var. Diğer dallar var. 2-3 dalda da bekliyoruz. İnşallah boksta ve judoda birer sporcumuz daha gidecek Türkiye'yi olimpiyatlarda temsil edecekler. Ben de güreşlere gideceğim inşallah" dedi.

Mansur Yavaş'tan Milli Güreşçilere Destek

Mansur Yavaş'ın ASKİ Spor Kulübü ziyareti sırasında yaptığı açıklamalarda milli güreşçilere olan desteği vurgulandı. Başkan Yavaş, Türk sporuna verdiği önemi bir kez daha ortaya koyarken, ASKİ Spor Kulübü'nün başarısından övgüyle bahsetti. ASKİ Spor Kulübü'nün sadece güreşte değil, farklı branşlarda da başarılar elde ettiğine dikkat çekti.

ASKİ Spor Kulübü'nün Potansiyeli

ASKİ Spor Kulübü'nün Türkiye'nin önde gelen spor kulüplerinden biri olduğunu belirten Mansur Yavaş, kulübün potansiyelini vurguladı. Güreş alanında 3 bin civarında sporcuya ev sahipliği yapan kulübün, diğer spor dallarında da başarılı sporcular yetiştirdiğini dile getirdi. ASKİ Spor Kulübü'nün ulusal ve uluslararası alanda adından sıkça söz ettirdiğini ifade etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Eşinin Yasını Tutan Kadın Kendisini Rahatsız Eden Adamı Dövdü

Eşinin Yasını Tutan Kadın Kendisini Rahatsız Eden Adamı Dövdü