Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Siyaset Kepez’de ‘Yakışıklı’ dönemi

Kepez’de ‘Yakışıklı’ dönemi

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kepez İlçe Başkanlığı seçimleri yapıldı. BBP Genel Başkan Yardımcısı Alaattin Çakır’ın katılımı ile yapılan seçimlerde tek liste ile yarışa giren Mevlüt Yakışıklı Kepez İlçe Başkanı seçildi.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kepez’de ‘Yakışıklı’ dönemi

Kepez’de ‘Yakışıklı’ dönemi

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kepez İlçe Başkanlığı seçimleri yapıldı. BBP Genel Başkan Yardımcısı Alaattin Çakır’ın katılımı ile yapılan seçimlerde tek liste ile yarışa giren Mevlüt Yakışıklı Kepez İlçe Başkanı seçildi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kepez İlçe Teşkilatı Kongresi Erdem Bayazıt Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Divan Başkanlığı’nı BBP Antalya İl Başkanı Murat Barış yaptı. Büyük Birlik Partisi Çevre ve Şehircilikten Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Alaattin Çakır’ın katılım ile gerçekleşen seçimlere ilçe yönetimi ve çok sayıda parti üyesi katıldı.

“DİNAMİK ŞEKİLDE ÇALIŞIYORUZ”

Genel Başkan Yardımcısı Alaattin Çakır, “ Seçim çalışmaları çerçevesinde il ve ilçe ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Vatandaşın talep ve önerilerini dinliyoruz. Tüm Türkiye’de son derece dinamik bir çalışma sürdürüyoruz, çözüm noktasında vatandaşımızın hükümete uzanan noktasında kol oluyoruz. Ülkemizin her kesiminden gelen sorunlara özellikle son aylarda kamuoyu gündemindeki EYT, kadro, asgari ücret gibi birçok sorunun çözümünde öncülük ettik. Türkiye’de savunma sanayide son derece yoğun bir planlama ve üretim süreci yaşandığına şahit oluyoruz. Savunma sanayide 10 milyar doları geçen ihracat rakamları ve üretim her geçen gün büyüyor. Doğu Akdeniz’de, Mavi Vatan’da fosil yakıt ve gaz olmak üzere arama, çıkarma ve depolama çalışmaları, GES ve RES yatırımları, Akkuyu Nükleer Santrali, barajlar ve hidroelektrik ve diğer enerji üretim projeleri yoğun bir şekilde devam ediyor. Karadeniz’den çıkan ilk yerli gazımız kullanıma sunulma aşamasındadır” dedi.

“DİMDİK AYAKTAYIZ”

BBP Antalya İl Başkanı Murat Barış, “Partimizin Kepez İlçe Teşkilatı’nda görev alan alacak olan dava arkadaşlarımızı kutluyoruz. Kepezimiz büyük bir ilçe yeni yönetimsizin bir sözünü almak istiyorum, Kepez’de üye sayımız 5 binin üzerinde olacak sözünü almak istiyorum. BBP’yi sıfırdan devraldık tüm teşkilatlarımızı kurarak 2023 seçimlerine hazır hale getirdik.  Emeği geçenlere teker teker teşekkür ediyorum. BBP Çevre ve Şehircilikten Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Alaattin Çakır’a da teşekkür ediyorum. Bu inançlı kadrolarla Antalya’dan güzel sonuçlar alacağımıza inanıyoruz. BBP köklü büyük bir partidir. 30. yılını kutlayacağımız bu dava devletten bu zamana kadar ne seçim yardımı ne de devletten Hazine yardımı almıştır. 30 Yıldır dimdik ayakta durabilmiştir. BBP Dava partisidir” ifadelerini kullandı.

“HAYATİ ÖNEM TAŞIYOR”

BBP Kepez İlçe Başkanı Mevlüt Yakışıklı,  “BBP Kepez İlçe Başkanlığı’nı kurmak üzere şahsıma güvenen il ve ilçe başkanlarımıza Genel Başkanımıza teşekkürlerimi arz ederim. Bu vesileyle Mevlüt Yakışıklı olarak şehit Muhsin Yazıcıoğlu Başkanımızın yolunda ve davasında, haktan ayrılmadan, doğru ve dürüst olup varımla yoğumla elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağıma söz verip, kongremizin ülkemize, milletimize, partimize ve Kepez’e hayırlı olmasını temenni ediyorum. 2023 seçimlerinin devletimiz ve milletimiz için hayati önem taşıdığını, BBP teşkilatı mensupları olarak biz biliyor ve bu seçimlerin ülkemiz için önemini buradan bir kere daha sizler ve kamuoyu ile paylaşıyorum” dedi.

Nizamettin ÖZMEN

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
“BİZE DESTEK SAĞLANMADI”

“BİZE DESTEK SAĞLANMADI”