Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Siyaset Karşıyaka Belediye Başkanı ampute köpeği sahiplendi

Karşıyaka Belediye Başkanı ampute köpeği sahiplendi

Karşıyaka Belediyesi tarafından düzenlenen Patifest'te Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, kaza sonucu bacağını kaybeden bir köpeğe yuva oldu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Karşıyaka Belediye Başkanı ampute köpeği sahiplendi
KAYNAK: Bülten

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde Karşıyaka Belediyesi tarafından Taypark’ta düzenlenen ve her yıl Dünya Hayvanları Koruma Günü kapsamında geleneksel hale getirilen Patifest, bu yıl da binlerce hayvanseverin katılımıyla büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. 

Festivalde, çok sayıda sahipsiz hayvan sıcak yuvalara kavuşurken, kedi ve köpeklere olan yoğun ilgi dikkat çekti. Karşıyaka Belediyesi, sahipsiz hayvanların mutlu ve güvenli bir hayat sürmesini sağlamayı hedefleyen çalışmalarıyla öne çıktı.

Başkan Yıldız Ünsal Ampute Köpeğe Yuva Oldu

Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, eşi Altan Ünsal ile birlikte festivale katılarak, kaza sonucu bir bacağını kaybeden bir yaşındaki köpeği sahiplendi. Başkan Ünsal, “O artık ailemizin bir parçası. Bugün birçok can dostumuz daha sıcak yuvalarına kavuştu ve bu mutluluğu hep birlikte yaşıyoruz” dedi. Ünsal ailesinin sahiplendiği bu köpek, ailenin üçüncü can dostu oldu.

Festivalde Keyifli Etkinlikler düzenlendi

Patifest, sadece hayvan sahiplenme ile sınırlı kalmayarak katılımcılara çeşitli eğlenceler de sundu. Eğlenceli yarışmalar, sürpriz hediye dağıtımları, yüz boyama etkinlikleri ve canlı müzik dinletileri hem çocuklar hem de yetişkinler için keyif dolu anlar yaşattı. Festivalin amacı, sahipsiz hayvanlara sıcak yuvalar bulmak ve hayvanseverlerin bir araya gelerek toplumsal farkındalığı artırmaktı.

Başkan Yıldız Ünsal’dan Hayvanseverlere Mesaj

Başkan Ünsal, festivalde yaptığı konuşmada çocukluğundan beri hayvanlarla iç içe olduğunu belirtti. İki köpeği olduğunu ve barınaktan sahiplendiği üçüncü köpeğiyle ailesini genişlettiğini söyleyen Ünsal, hayvanlara yuva olan tüm vatandaşlara teşekkür etti. “Can dostlarımızın sağlıklı, güvenli ve mutlu bir hayat sürmeleri için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diyerek sahipsiz hayvanların önemine dikkat çekti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yörükler Düğünde Buluştu

Yörükler Düğünde Buluştu