Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Siyaset “İYİ Parti’yi iktidar yapacağız”

“İYİ Parti’yi iktidar yapacağız”

İYİ Parti Manavgat İlçe Başkanı Hüseyin Ergen, 30 Ekim’de gerçekleştirilen ilçe delege seçimi sonrasında delegelerle bir araya geldi. Başkan Ergen, “Ben, değil biz diyerek İYİ Parti’yi iktidar yapacağız’ dedi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
“İYİ Parti’yi iktidar yapacağız”

27 Kasım 2022’de gerçekleştirilecek olan İYİ Parti Manavgat İlçe Kongresi öncesinde delegelerle bir araya gelen Manavgat İlçe Başkanı Hüseyin Ergen, yaptığı konuşmada birlik beraberlik mesajı verdi. Yaklaşık 550 kişinin katıldığı toplantıda delegelerle tek tek ilgilenen Başkan Ergen, “Öncelikle bizleri kırmayıp programımıza katıldığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Antalya’ya örnek teşkil edecek bir delege seçimi gerçekleştirdik. Bu süreçte yanımızda olan ya da olmayan bütün üyelerimize minnettarım” dedi.

“ÜLKEMİZİ KURTARACAĞIZ”

Görevi devraldıktan sonra divan ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte uyum içinde çalıştıklarına dikkat çeken Başkan Ergen, “İlçemizde önemli faaliyetlere imza attık. Partimizin faaliyetlerini ve projelerini bütün mahallelerimizde yaptığımız çalışmalarla hemşehrilerimize anlattık. Üye sayımızı 3’e katladık. ‘Ben’ değil ‘biz’ düsturunu benimsedik. Bu doğrultuda da faaliyetlerimize devam edeceğiz. AKP iktidarının ülkemizi getirdiği bu darboğazdan İYİ ve Cesur kadrolarla kurtulacağız. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in önderliğinde dün olduğu gibi bugün de, yarın da aynı heyecanla siz değerli yol arkadaşlarımla yürümekten onur duyacağım. Ülkemizin geleceği, ilçemizin daha İYİ hizmetler alabilmesi için el ele, omuz omuza, hep birlikte çalışacağız. Ve İYİ Parti’yi iktidar yapacağız. Başaracağız” diye konuştu.

Haber Merkezi

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
 “Fotoğraflarla Atatürk Sergisi”

 “Fotoğraflarla Atatürk Sergisi”