Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Siyaset İyi Parti sözcüsü Zorlu istifalar için: Partimize saldırı var

İyi Parti sözcüsü Zorlu istifalar için: Partimize saldırı var

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, parti içinde yaşanan istifaları değerlendirerek, "Partimize yönelik planlı bir saldırının olduğunu ifade etmek istiyorum" dedi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İyi Parti sözcüsü Zorlu istifalar için: Partimize saldırı var
KAYNAK: Haber Merkezi

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, parti içinde yaşanan istifaları değerlendirerek, "Partimize yönelik planlı bir saldırının olduğunu ifade etmek istiyorum.

Bize yeni üye katılımları da oldu. Kayda değer bir kaybımızın olmadığını ifade etmek isterim. Spekülasyonlara izin verilmemesi gerekiyor" şeklinde açıklamada bulundu.

NE OLMUŞTU?

İYİ Parti içinde yaşanan istifaların ardından partinin Genel İdare Kurulu (GİK) üyelerinden Raşit Emir Süer, Diyarbakır'da 12 bin 750 kişinin istifasına sert tepki gösterdi. İstanbul Büyükşehir Belediye Grup Başkanvekili İbrahim Özkan'ın da istifasıyla birlikte İstanbul ve Ankara'daki durumu ele alan Süer, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, "Mevzu vatansa hepimiz ölelim. Mevzu makamsa hepiniz ölün" ifadelerini kullandı.

İYİ Parti içindeki istifalara ilişkin gelişmelerin hız kazandığı bir dönemde, Diyarbakır'da 12 bin 750 kişinin ayrılması ve İstanbul Büyükşehir Belediye Grup Başkanvekili İbrahim Özkan ile 5 meclis üyesinin de partiden istifa etmesi, parti içindeki bölünmelerin yankı bulmasına neden oldu. Raşit Emir Süer, yaşanan bu istifaların ardından, partiyi hedef alan bir planın bir parçası olduğunu iddia ederek, tepkisini sosyal medya üzerinden dile getirdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sağlık Bakanlığı 419 işçi alımı kura çekilişi! Sağlık Bakanlığı işçi alımı kurası ne zaman, saat kaçta?

Sağlık Bakanlığı 419 işçi alımı kura çekilişi! Sağlık Bakanlığı işçi alımı kurası ne zaman, saat kaçta?