Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Siyaset İYİ Parti AKP anlaştı iddiasına Aytun Çıray açıklama yaptı

İYİ Parti AKP anlaştı iddiasına Aytun Çıray açıklama yaptı

İYİ Parti’nin eski milletvekillerinden Aytun Çıray, İYİ Parti-AKP anlaştı iddiasına açıklama getirdi. İşte haberin detayı...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İYİ Parti AKP anlaştı iddiasına Aytun Çıray açıklama yaptı
KAYNAK: ANKA

İYİ Parti’nin eski milletvekillerinden Aytun Çıray, bugün Genel Merkez’de Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ’la bir araya geldi. Basının alınmadığı görüşmenin sonrasında Özdağ ve Çıray, gazetecilerin sorularına cevap verdiler.

ÖZDAĞ: YEREL SEÇİMLERİ PEK GÜNDEMİMİZE ALMADIK

Özdağ, “Yerel seçimler yaklaşıyor, partilerin belediye başkan adayları konuşulmaya başlandı, adaylık meselesi gündeme geldi mi” sorusuna şu şekilde cevap verdi: “Yok, biz Sayın Vekilimizle Türkiye siyasetine ilişkin genel bir değerlendirme yaptık ve çok da faydalandım. Kendisine, bu kibar ziyareti için teşekkür ederim. İnşallah bundan sonra benzeri değerlendirmeleri yapmaya devam ederiz. Ama özel olarak yerel seçimleri pek gündemimize almadık. Daha genel Türkiye siyasetini, bölgedeki olayları değerlendirdik.”

ÇIRAY: GERÇEKLEŞMESİ ZORLAŞTIRILMIŞTIR

Çıray da kendisine yöneltilen “AKP ile İYİ Parti’nin İzmir’de birleştiğine dair bir iddianız olmuştu. Sonra Kürşad Bey, bu iddiayı reddetti. Bu konu hakkındaki görüşünüz nedir” sorusuna şöyle cevap verdi: “Benim açıklamalarımdan sonra bunun gerçekleşmesi zorlaştırılmıştır. Ama siyasette bir şey vardır, önce şunu söyleyeyim: Sayın Genel Başkanın daveti, istişare etmemiz için fırsat yaratması nedeniyle kendisine çok teşekkür ederim. Gerçekten çok yararlı bir görüşme oldu. Konuştuğumuz Türkiye’nin geleceği konuları olmuştur. Muhtemelen ortaya çıkacak yeni anayasa, ona karşı nasıl bir tavır takınacağımızı birlikte her şeyin biraz daha netleşmesini beklemek noktasında düşündük. Kısaca söylemek gerekirse ikbal yerine hep geleceği konuştuk.”

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya’daki tokatçı Sülün Osman’a taş çıkardı

Antalya’daki tokatçı Sülün Osman’a taş çıkardı