Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Siyaset Hulusi Akar milletvekilliği adayı olacak mı? Bakan cevap verdi...

Hulusi Akar milletvekilliği adayı olacak mı? Bakan cevap verdi...

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ile birlikte Hatay'a giden Bakan Akar, milletvekilliği adaylığı ile ilgili konuştu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Hulusi Akar milletvekilliği adayı olacak mı? Bakan cevap verdi...

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ile birlikte Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerden en çok etkilenen Hatay'da faaliyetlerine devam eden Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Suriye'nin kuzeyindeki Bahar Kalkanı ve Zeytin Dalı harekat bölgelerine destek veren Kumlu Üs Bölgesi'ni ziyaret etti.

Kumlu Üs Bölgesi'nde gerçekleştirdiği incelemeler ve denetlemeler sonrasında faaliyetlere ilişkin bilgi almak üzere komutanlık binasında brifing alan Akar, daha sonra beraberindeki komutanlarla, birlik içinde incelemelerde bulundu.

Bakan Akar, hudut birliğindeki inceleme ve denetlemelerinin ardından, AA muhabirinin gündeme ilişkin sorularını da yanıtladı. Milletvekilliği adaylığı ile alakalı sorulan bşr soruya Akar;  "Şu anda hudut birliğinde yani kışla içindeyiz. Burada Mehmetçikle beraberiz. Buralar siyasi değerlendirmelerin yapılacağı yerler değil. Siyasi konular, başka yerlerde yeri ve zamanı geldiğinde konuşulur." dedi. 

HABER MERKEZİ

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Asker ressamlar grubundan sanal sergi

Asker ressamlar grubundan sanal sergi