Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Siyaset Gazipaşa'da ön seçim sonuçları kesinleşti! Sandıktan sürpriz aday çıktı

Gazipaşa'da ön seçim sonuçları kesinleşti! Sandıktan sürpriz aday çıktı

Cumhuriyet Halk Partisi Gazipaşa belediye başkanlığı için ön seçime gitti. Yapılan oylamada sandıktan beklenen sonuç çıktı. Detayı haberde...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Gazipaşa'da ön seçim sonuçları kesinleşti! Sandıktan sürpriz aday çıktı

CHP Gazipaşa belediye başkanlığı için ön seçime gitti. Sandıktan mevcut Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, en yakın rakibine 46 oy fark atarak sandıktan birinci çıktı. CHP PM üyesi Şengül Yeşildal yaptığı açıklamada, "Demokrasi şöleni gerçekleştirdiğimiz Gazipaşa’mızda üyelerimizin tekrar güven oyunu alarak Gazipaşa Belediye Başkan adayımız seçilen Mehmet Ali Yılmaz'ı tebrik ediyor ve bu demokrasi şölenine katkı sunan diğer aday adayı arkadaşlarıma teşekkürlerimi iletiyorum. Kazanan Cumhuriyet Halk Partisi, Kazanan Gazipaşa’mız olmuştur. Hayırlı Olsum Gazipaşam…" dedi.

Sonuçlar şu şekild:

Mehmet Ali Yılmaz 616
Murat Özçelik 570
Cem Burak Özgenç 405
Yavuz Çelik 153
Ali Haydar Dikmen 19
Ali Kızılateş 14
Turan Gülcan 7
Oya Çalık Başeğmez 1

CHP Genel Merkezi, Antalya'nın 19 ilçe belediye başkan adayından 15'ini 10 Ocak'ta kamuoyuna duyurmuştu. Muratpaşa, Gazipaşa, Korkuteli ve Demre ilçe belediye başkan adayları ile Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı henüz belirlenmedi. Adayların belirlenmesi için 4 ilçeden bir tek Gazipaşa'da 'örgüt denetiminde önseçim' gerçekleştirilmesine karar verildi.

2 KİŞİ ADAYLIKTAN ÇEKİLDİ

Aday adaylarından Deniz Özdemir, 2 gün önce CHP Gazipaşa Belediye Başkanı Aday Adayı Yavuz Çelik lehine çekildiğini duyurdu. Önseçime saatler kala aday adaylarından Oya Çalık Başeğmez de adaylıktan çekildiğini açıkladı. Gazipaşa'daki önseçim 7 aday adayının katılımıyla bugün gerçekleştiriliyor. 8 sandığın kurulduğu önseçimlere yoğun ilgi olduğu bildiriliyor. Oy verme işlemi saat 17.00'de sona erecek. Önseçimden çıkan sonuçlar CHP MYK ve PM'de değerlendirildikten sonra Gazipaşa Belediye Başkan adayı kamuoyuna duyurulacak.

ÖNSEÇİME KATILAN 7 ADAY ADAYI

Önseçime katılan 7 CHP Gazipaşa Belediye Başkan aday adayı şunlar: Ali Kızılateş, Murat Özçelik, Yavuz Çelik, Ali Haydar Dikmen, Turan Gülcan, Cem Burak Özgenç ve Mehmet Ali Yılmaz.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
CHP Gazipaşa'da ön seçim heyecanı

CHP Gazipaşa'da ön seçim heyecanı