Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Siyaset FET* İDDİASI CHP’Lİ BAŞARAN’I DİSİPLİNE SEVK ETTİRDİ

FET* İDDİASI CHP’Lİ BAŞARAN’I DİSİPLİNE SEVK ETTİRDİ

Kepez CHP'li Meclis Üyesi FET*'ye İlişkin İddiaları Nedeniyle Disiplin Kuruluna Sevk Edildi. Detaylar haberde.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
FET* İDDİASI CHP’Lİ BAŞARAN’I DİSİPLİNE SEVK ETTİRDİ

Antalya'nın Kepez ilçesinde CHP'li Meclis Üyesi Oktay Başaran, FET*'ye ilişkin iddiaları nedeniyle disiplin kuruluna sevk edildi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kepez İlçe Başkanı Gökhan Ölmez, yaptığı yazılı açıklamada, Başaran'ın parti içi toplantılarda yaptığı açıklamalarda FET*'ye ilişkin iddialarda bulunduğunu belirtti.

Ölmez, "Başaran'ın yaptığı açıklamalar, partimizin Atatürk ilke ve inkılaplarına olan bağlılığını zedeleyici niteliktedir. Bu nedenle, Başaran'ın kesin ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevk edilmesine oy birliğiyle karar verildi" dedi.

‘FET* İLE İLİŞKİLENDİRMEK AKIL FUKARALIĞI’

Ölmez, açıklamasında CHP'nin FET*'ye karşı net bir tavır sergilediğini belirterek, "Cumhuriyetimizin ve laikliğimizin savunucusu CHP'yi FET* ter*r örgütüyle ilişkilendirmek akıl fukaralığından başka bir şey değildir" ifadelerini kullandı.

BAŞARAN: DİSİPLİN KURULU DA REDDEDER 

Oktay Başaran ise yaptığı açıklamada, iddiaları kabul etmediğini belirterek, "Partimin Atatürk ilke ve inkılaplarına olan bağlılığını hiçbir zaman sorgulamadım. Yaptığım açıklamalarda da bu doğrultuda olmuştur" dedi.

Başaran, disiplin kurulunun vereceği karara saygı duyacağını belirterek, "İddiaları ispatlayacak hiçbir delil yok. Bu nedenle, disiplin kurulunun da iddiaları reddedeceğini düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Oktay Başaran şöyle eleştirmişti;

“Sanat; devletimize, halkımıza saldırmış bir ter*r örgütünü savunmak, mağdur göstermek hatta o örgütün propagandasını yapmak değildir.

◾️Aynı şekilde FET*'ye kuyruk olmak, FET*'yü savunmak muhalefet olmak olamaz, olmamalı"

◾️Vatanını Atatürk'ü ve CHP'yi seven tüm isimleri de mahalle baskısından kurtulmaya ve gerçek düşüncelerini korkmadan dillendirmeye çağırıyorum.

◾️Çünkü biliyorum ki hiç bir CHP'li FET*'ye kuyruk olmaz,

çünkü biliyorum ki Atatürkçü hiçbir entellektüel gerici FET*'yü savunmaz, çünkü biliyorum ki hiçbir aydın sanatçı karanlık odalarda gençlerin geleceğini çalmak için çalışan FET*'ye prim vermez.

◾️Muhalefet olmak halk için ülke için daha iyiyi daha güzeli aramaktır bir ter*r örgütünü desteklemek asla değildir."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Alanya’da hortum butik dükkanına girdi

Alanya’da hortum butik dükkanına girdi