Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Siyaset Fatih Erbakan’dan Yerel Seçime Dair Önemli Açıklamalar

Fatih Erbakan’dan Yerel Seçime Dair Önemli Açıklamalar

Erbakan, parti genel merkezinde düzenlenen aylık il başkanları toplantısı öncesinde gündeme dair önemli değerlendirmelerde bulundu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Fatih Erbakan’dan Yerel Seçime Dair Önemli Açıklamalar

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, AK Parti ile Büyük Şehir Belediye Başkanlığı adaylıklarıyla ilgili gerçekleştirdikleri görüşmeler hakkında açıklamalarda bulundu.

Şaha Kalkarak Büyüdük

Erbakan, partisinin hızla artan üye sayısına vurgu yaparak, "2023 yılının son 4 ayında şaha kalkarak yüzde 40 büyüdük ve üye sayımızı 100 binden fazla artırdık. Bugün itibariyle üye sayımız 369.800'e ulaştı. Bu, Yeniden Refah Partisi'nin Türkiye'nin en hızlı büyüyen partisi olduğunu gösteriyor" dedi. Erbakan, Yargıtay'ın açıkladığı üye sayılarıyla da bu durumu teyit ettiğini ifade etti.

A W114056 04

Ahlaklı Belediyecilik

Genel Başkan, 2023 seçimlerini bir başlangıç olarak değerlendirirken, geçmişteki belediyecilik anlayışlarına eleştirilerde bulundu. "Marifetin kişilerde değil, Milli Görüş gömleğinde olduğu ortaya çıktı" diyen Erbakan, 31 Mart'tan itibaren "Ahlaklı Belediyecilik" anlayışıyla hizmet üreteceklerini belirtti.

Gıda Enflasyonu Konusundaki Sıkıntılar

Asgari ücret konusuna da değinen Erbakan, "Son 19 yılda asgari ücret sadece 8 ay açlık sınırının üzerinde kaldı. Bu durum, çocukların parasızlık nedeniyle öğün atlamak zorunda olduğu bir gerçeği ortaya çıkarıyor" dedi. Ayrıca, Türkiye'nin gıda enflasyonu konusundaki sıkıntılara dikkat çekti.

A W114056 02

İsveç'in NATO'ya Katılımına Karşı Olduklarını Belirtti

Partisinin dış politika konusundaki duruşunu da açıklayan Erbakan, İsveç'in NATO'ya katılımına karşı olduklarını belirterek, "İsveç'in terör örgütlerine verdiği destek ve dinimize yapılan saldırılara sessiz kalması, NATO'ya katılımına karşı çıkmamıza neden oldu" şeklinde konuştu.

Son olarak, yerel seçimlerle ilgili AK Parti ile yaptıkları görüşmeler hakkında bilgi veren Erbakan, henüz kesin bir sonuç alınmadığını ifade ederek, Ankara, İstanbul ve İzmir büyükşehir belediye başkanlığı seçimlerinde ittifak yapma hedeflerinin olduğunu belirtti.

A W114056 01

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Muğla'da tartışma cinayete dönüştü

Muğla'da tartışma cinayete dönüştü