Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Siyaset Erdoğan'dan 'Beşar Esad' açıklaması

Erdoğan'dan 'Beşar Esad' açıklaması

Türkiye'nin siyasi gündemi, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın MHP lideri Devlet Bahçeli ile yaptığı görüşmeye odaklandı. Erdoğan, görüşmeye ilişkin önemli detayları ve Türkiye'nin geleceği üzerine değerlendirmelerini paylaştı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Erdoğan'dan 'Beşar Esad' açıklaması
KAYNAK: Haber Merkezi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, cuma namazı sonrası gazetecilerin sorularını cevapladı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile yaptığı görüşmeye dair, "Bizim Cumhur İttifakı'nın önemli bir temsilcisi olarak Devlet Bey'le uzun bir süredir çalışmalarımız var. Görüşmelerimizi ara vermeden devam ettirdik, devam ettiriyoruz. Bundan sonra da devam ettireceğiz. Herhangi bir suistimale de fırsat vermeyi düşünmüyoruz" dedi.

Türkiye'nin Siyasi Gelişimi

Erdoğan, Bahçeli ile gerçekleştirdikleri görüşmelerde ülkenin siyasi gelişimini değerlendirdiklerini belirterek, "Şu anda ülkemizin siyasi gelişiminde neler var, neler oluyor, ne gibi tedbirler almamız gerekir bunların değerlendirmesini yaptık. Ve her görüşmemizde bu değerlendirmeleri yaklaşık 1 saat boyunca yapıyoruz. Bu süreçte Milliyetçi Hareket Partisi ve Adalet ve Kalkınma Partisi olarak adımlarımızı atıyoruz" diye konuştu.

Suriye İle İlişkiler

"Suriye ile yeniden ilişkiler kurulur mu?" sorusuna cevap veren Erdoğan, "Kurulmaması için hiçbir sebep yok. Biz Suriye ile bu ilişkileri geliştirmekte geçmişte nasıl birlikteysek yine aynı şekilde birlikte hareket ederiz" ifadelerini kullandı.

"Suriye'nin iç işlerine karışmak gibi bir derdimiz, bir hedefimiz olamaz" diyen Erdoğan, "Suriye halkı bizim kardeş halklar olarak beraber yaşadığımız bir topluluktur. Nasıl ki biz Suriye ile ilişkilerimizi canlı tuttuysak geçmişte, ailece görüşmelere varıncaya kadar sayın Esed'le bu görüşmeleri yaptık. Yarın olmaz diye bir şey kesinlikle mümkün değil, yine olur. Suriye'nin iç işlerine karışmak gibi bir derdimiz asla yok."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bahçelievler’de Çöken Binanın İnşaatında Deniz Kumu Kullanıldığı Ortaya Çıktı

Bahçelievler’de Çöken Binanın İnşaatında Deniz Kumu Kullanıldığı Ortaya Çıktı