Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Siyaset Erbakan'dan Erdoğan'a çağrı

Erbakan'dan Erdoğan'a çağrı

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a seslendi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ

AKP, MHP, TDP, Memleket Partisi, Gelecek Partisi ve Milli Yol Partisi’nden Yeniden Refah Partisi'ne katılan kişilere rozet takma töreni gerçekleştirdi. Rozetleri Genel Başkanını Dr. Fatih Erbakan taktı.

 Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan , ”Hükümetimize çağrıda bulunuyoruz” diyerek açıklamada bulundu.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan emekli maaş zammına, kademeli emeklilik sistemini de dikkat çekerek, “Emeklilerimize de seyyanen maaş zammının mutlaka yapılması lazım. İntibak düzenlemesi ile adaletsizliğe son verilmelidir. Kademeli emeklilik sisteminin bir an önce geçekleştirilmesi gerekmektedir” dedi

Fatih Erbakan: “Bu hayat pahalılığında yılbaşına kadar emeklilerimizin bekleyecek durumu kalmamıştır. Geçim derdi bütün evleri sarmıştır. Artık nefes almakta zorlanan milyonlarca dar gelirlimize nefes alacak adımların atılması son derece önemli ve acildir.”

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan akaryakıt zammına da değinerek, "KDV'ye, harçlara ve özellikle akaryakıttaki ÖTV'ye yapılan zamlar maalesef asgari ücretlinin maaş zammının eline geçmeden erimesine vesile olmuştur. Borç, faiz, zam, vergi sistemi yerine üretim, istihdam ve ihracat odaklı olunmalıdır" ifadelerini kullandı.

Nihat Saraç

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
DEVE SIRTINDA ŞENLİK COŞKUSU

DEVE SIRTINDA ŞENLİK COŞKUSU