Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Siyaset Dışişleri Bakanı Fidan Ankara'da Suriyeli heyetle görüştü

Dışişleri Bakanı Fidan Ankara'da Suriyeli heyetle görüştü

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Ankara'da Suriye Muhalif ve Devrimci Güçler Ulusal Koalisyonu, Suriye Müzakere Komisyonu ve Suriye Geçici Hükümeti liderleriyle bir araya geldi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Dışişleri Bakanı Fidan Ankara'da Suriyeli heyetle görüştü
KAYNAK: AA

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Ankara’da önemli diplomatik görüşmelere ev sahipliği yaptı. Bakan Fidan, Suriye’deki muhalif hareketlerin liderleriyle bir araya gelerek, Suriye ihtilafına ilişkin son gelişmeleri değerlendirdi.

Suriye Muhalefetiyle Yapılan Görüşmenin Detayları

Bakanlık tarafından yapılan açıklamada, Hakan Fidan’ın Suriye Muhalif ve Devrimci Güçler Ulusal Koalisyonu (SMDK) Başkanı Hadi el-Bahra, Suriye Müzakere Komisyonu Başkanı Bedir Camus ve Suriye Geçici Hükümeti Başkanı Abdurrahman Mustafa ile görüştüğü bildirildi. Bu toplantıda, Suriye’de 2254 sayılı Birleşmiş Milletler (BM) Güvenlik Konseyi Kararı temelinde kapsamlı bir siyasi çözümün önemi vurgulandı.

Türkiye'nin Suriye'deki Çözüm Sürecine Desteği

Görüşmede, Suriye’deki siyasi çözüm sürecinin hızlandırılması için anlamlı ve gerçekçi diyalogların gerekliliği üzerinde duruldu. Bakan Fidan, Türkiye’nin bu süreçteki kararlı desteğini bir kez daha ifade etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bankacılık sektöründe faiz oranları geriliyor

Bankacılık sektöründe faiz oranları geriliyor