Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Siyaset Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Mardin Ziyaretindeki Açıklamaları

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Mardin Ziyaretindeki Açıklamaları

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mardin mitinginde partisinin yerel seçim stratejilerini ve Türkiye'nin dış politikasını ele aldı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Mardin Ziyaretindeki Açıklamaları
MUHABİR: Tayfun Akyatan
KAYNAK: Haber Merkezi

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mardin mitinginde yerel seçimlere ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, 21 yıldır süren görev süreleri boyunca millete karşı dürüst olduklarını ve hiçbir zaman yalan söylemediklerini vurguladı. Cumhur İttifakı'nın ilkelerinin değişmediğini belirten Erdoğan, ittifaklarını şeffaf bir şekilde sürdürdüklerini dile getirdi.

"Kimin Elinde Ne Var, Belli Değil"

Erdoğan, ittifaklarını net bir şekilde ortaya koyarken, muhalefetin şeffaflıktan uzak olduğunu vurguladı. Kent uzlaşısı gibi kavramların ise gerçekliğinin sorgulanabilir olduğunu ifade etti.

Ahmet Kaya Şarkılarıyla Eleştiri

Muhalefeti eleştirirken, Erdoğan Ahmet Kaya'nın şarkı sözlerine atıfta bulunarak tutarsızlıkları dile getirdi. Siyasi ahlak ve dürüstlük noktasında eksiklikler olduğunu belirtti.

Kazada 1 Polis Şehit Oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Şırnak ziyareti sonrasında yaşanan trafik kazasında 1 polis şehit oldu ve 2 polis yaralandı. Erdoğan, Mardin mitinginde şehit olan polis memuru Fırat Dere'ye Allah'tan rahmet diledi.

Mardin'e Yeni Başlangıç

Erdoğan, Mardin'e yapılan ziyaretlerde, şehre daha fazla hizmet götüreceklerini ve yeni bir başlangıç yapacaklarını ifade etti. Geçmişteki seçimlerde arzu ettikleri sonuçları alamadıklarını belirten Erdoğan, bu sefer farklı bir yaklaşım benimseyeceklerini belirtti.

Filistin'e Desteği Yineledi

Erdoğan, Türkiye'nin Filistin'e verdiği destek konusunda da açıklamalarda bulundu. Gazze başta olmak üzere Filistin'e yardımların devam edeceğini ve Türkiye'nin dik duruşunu sürdüreceğini ifade etti.

CHP'yi Eleştirdi

Erdoğan, CHP'ye yönelik eleştirilerini de sürdürdü. Kürtleri istismar eden ve seçmenlerini savunamayan bir parti olarak tanımladı. Türkiye'nin demokratik atılımlarına karşı çıktıklarını ve ülkenin gelişimini engellemeye çalıştıklarını dile getirdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya’da Hortum ve Dolu Yağışı Paniği! Hem Korktular Hem Oynadılar!

Antalya’da Hortum ve Dolu Yağışı Paniği! Hem Korktular Hem Oynadılar!