Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Siyaset “Çocukların dengeli beslenmeleri şarttır”

“Çocukların dengeli beslenmeleri şarttır”

İYİ Parti Genel Merkez Kurucular Kurulu Üyesi Musa Ertugan Rüzgar Gülü projesine dikkat çekerek bir açıklama yaptı. Ertugan, “Gelişim çağındaki çocuklarımızın protein ağırlıklı ve doğru beslenmeleri gelişimleri için şarttır” dedi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
“Çocukların dengeli beslenmeleri şarttır”

İYİ Parti Genel Merkez Kurucular Kurulu Üyesi Musa Ertugan, “Günümüzde yaşanan derin yoksulluktan en çok çocuklarımız etkilenmektedir. Yeterli ve doğru beslenemeyen çocuklarımızın zekâları algı ve analitik düşünme gibi yetenekleri gelişememektedir. Gelişim çağındaki çocuklarımızın protein ağırlıklı ve doğru beslenmeleri hem zekâlarını, hem de fiziksel kapasitelerinin gelişmesi için şarttır. İYİ Parti Genel Merkezi hem bu sorunu gidermek, hem de ülkemizin geleceği için İYİ yetişmiş sağlıklı bir nesil yaratmak amacıyla ‘Rüzgar Gülü’ projesini geliştirdi.  Eğitim yapan 15,1 milyon çocuğumuza sabah ve öğle yemeği olarak protein ağırlıklı beslenmelerini sağlamak istedik. Bu projenin yıllık maliyeti 26,2 milyar lira olup, bu miktar sadece kur korumalı mevduat hesabı açanlara hazineden verilen paranın dörtte biridir” ifadelerini kullandı.

“Rüzgar Gülü projesini hayata geçireceğiz”

İYİ Parti Genel Merkez Kurucular Kurulu Üyesi Ertugan, “Bu projeyi kamu kurumu olan belediye ve Milli Eğitim Bakanlığı’nın birlikte organizasyonları ile rahatça hayata geçirmek mümkündür. Maalesef bu kadar kolayca yürütülebilecek bu projeyi bırakın hayata geçirmeyi, Antalya Demre’de kendi imkânları ile okullarda sabah kahvaltısı veren belediyenin bu güzel ve anlamlı girişimine de engel olmuşlardır. Ayrıca Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde İYİ Parti tarafından okullarda çocuklarımıza ücretsiz kahvaltı ve yemek verilmesi hakkındaki kanun teklifimizi de AKP ve MHP’nin oylarıyla reddetmişlerdir. Biz İYİ Parti olarak hükümet ettiğimizde ‘Rüzgar Gülü’ projemizi hayata geçireceğiz. Bu da millete olan sözümüzdür” dedi.

Haber Merkezi

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Büyükşehir’den Manavgat’ta kanalizasyon imalatı

Büyükşehir’den Manavgat’ta kanalizasyon imalatı