Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Siyaset Çiftçiler Belediye Başkan Adayına Tepki Gösterdi: Hayvan Dışkılı Protesto!

Çiftçiler Belediye Başkan Adayına Tepki Gösterdi: Hayvan Dışkılı Protesto!

Çiftçiler, CHP'nin Yenişehir Belediye Başkan adayı Sadi Aktaş'a karşı sert bir tepki gösterdi. Ziraat Odası Başkanı olarak görev yapan Aktaş'ın, çiftçilerin emekli olamama sorunlarını çözmeden siyasete atılması büyük tartışma yarattı. Protestoda, çiftçiler hayvan dışkısıyla dolu araçlarla ve organik gübre ile Aktaş'a tepkilerini gösterdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Çiftçiler Belediye Başkan Adayına Tepki Gösterdi: Hayvan Dışkılı Protesto!
KAYNAK: İHA

Bursa'nın Yenişehir ilçesinde, CHP'nin Belediye Başkan adayı olan Ziraat Odası Başkanı Sadi Aktaş'a çiftçilerin tepkisi hayvan dışkılı protesto ile geldi. Çiftçiler, emekli olamayışlarının sorumlusu olarak gördükleri Aktaş'a karşı odanın önüne ve resmi araca organik gübre döktü.

Çiftçilerden Gelen Tepkiler

Çiftçiler, eski Ziraat Odası Başkanı olan ve şimdi CHP'nin Belediye Başkan adayı olan Sadi Aktaş'a büyük tepki gösterdi. Aktaş'ın adaylığına karşı çıkan çiftçiler, "Önce işimizi düzeltsin, sonra siyasete baksın. Şimdi gelip bize oy istiyor, CHP'nin adayı olmuş!" şeklinde konuştular.

Hayvan Dışkılı Protesto!

Emin Serin, "Bugün buraya eylem yapmak için geldik. Ziraat Odası'nın yaptığı hatalar yüzünden emekli olamıyoruz. 25 yıl Bağkur ödedik ama odanın kayıtları düzgün değil, bu yüzden emekli olamıyoruz. Sadi Aktaş odadan ayrılıp belediye başkanlığına aday oluyor. Önce buradaki işi bitirsin, sonra gelsin oy istesin. Utanmadan köye gelip oy istiyor!" şeklinde konuştu.

Hayvan Dışkılı Protesto!

Başka bir mağdur, Halil Darçın ise kendileri gibi emekli olamayan 5 bin kişi olduğunu belirterek, "Bir yıldır emekli olmak için uğraşıyoruz ama sonuç yok. Avukatlara para verip mahkemelerde sürünüyoruz. Emekli maaşlarımızı alamıyoruz, mağduruz" dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Beşiktaş Kuruçeşme Sahilinde İskele Yapımı Sırasında Toprak Kayması: 1 İşçi Hayatını Kaybetti

Beşiktaş Kuruçeşme Sahilinde İskele Yapımı Sırasında Toprak Kayması: 1 İşçi Hayatını Kaybetti