Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Siyaset CHP'li vekil sordu: Öncelik eğitim mi rant mı?

CHP'li vekil sordu: Öncelik eğitim mi rant mı?

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, sosyal medya üzerinden yeni eğitim sistemini eleştirerek, İzmir'deki okulların kiraya verilmesini ve eğitimdeki niteliğin azalmasını sert bir dille tepki verdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
CHP'li vekil sordu: Öncelik eğitim mi rant mı?
KAYNAK: Haber Merkezi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, sosyal medya hesabından yeni eğitim sistemiyle ilgili sert eleştirilerde bulundu. Kılıç, "Eğitimin kiraya verildiği yeni Türkiye Yüzyılı!" başlıklı paylaşımında, İzmir'de birçok okulun çeşitli alanlarının kiraya verilmesine dikkat çekti.

"Eğitim Mi, Rant Mı?"

Kılıç, İzmir'de Atatürk Lisesi de dahil olmak üzere 18 okulun bahçeleri, spor salonları ve hatta duvarlarının kiraya verildiğini belirterek, "Öncelik eğitim mi, yoksa rant mı?" sorusunu gündeme getirdi. Kılıç, mevcut durumu "Yeni Türkiye Yüzyılı'nın özeti" olarak nitelendirirken, eğitimde niteliğin artırılması yerine mülkiyetin kiralanmasının ön planda olduğunu ifade etti.

"Bu Duruma Sessiz Kalmayacağız"

Kılıç, eğitim sisteminde yaşanan bu değişikliklere sessiz kalmayacaklarını ve okullardan ellerin çekilmesi gerektiğini vurguladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
CHP Alanya'da Yeni Hedef Belirlendi

CHP Alanya'da Yeni Hedef Belirlendi