Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Siyaset CHP'li ve MHP'li üyeler yumruklu kavga ettiler

CHP'li ve MHP'li üyeler yumruklu kavga ettiler

Zonguldak'ta belediyenin eylül ayı meclis ayı toplantısının ikinci birleşimi sırasında CHP'li Cengiz Güneş ve Gökhan Günay ile MHP'li Sertan Kuzu kavga etti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
CHP'li ve MHP'li üyeler yumruklu kavga ettiler

KAMER DURDU

Zonguldak'ta Ereğli ilçesindeki belediyenin eylül ayı olağan meclis toplantısında yumruklar konuştu. Toplanının ikinci birleşimi çıkışında karşı karşıya gelen CHP'li Meclis Üyesi Cengiz Güneş ve Gökhan Günay ile MHP'li Sertan Kuzu yumruk yumruğa birbirine girdi. Meclis toplantısındakiler kavgayı ayırmak için uğraştı.

MECLİSTEN UTANDIRAN ANLAR

Ereğli Belediye Meclisi, Atatürk Kültür Merkezi Nikah Salonu’nda Eylül ayı ikinci birleşiminde gergin anlar yaşandı. Toplantı sırasında, Kışla Kamyon Garajı’nın satılmasıyla ilgili yapılan oylama sırasında tartışma çıktı. Satış kararı çıkmayınca, Belediye Başkanı Halil Posbıyık dün meclisi kapatıp salonu terk etti ve bugün de ret oyu veren meclis üyelerini eleştirerek gerginliği ateşledi. Bu gerginlik, toplantının sona ermesinin ardından salon dışında da devam etti.  Toplantı sonrası Cumhuriyet Halk Partisi Meclis Üyeleri Cengiz Güneş ve Gökhan Günay ile Milliyetçi Hareket Parti'li Sertan Kuzu arasında sözlü bir tartışma başladı.Bu tartışma hızla fiziksel bir kavgaya dönüştü. Diğer meclis üyeleri, tarafları ayırmak için müdahale etti ve kavga sonlandırıldı. Gökhan Günay ve Cengiz Güneş, meclis salonuna alındı. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mevcut Başkan Erçin güven tazeledi

Mevcut Başkan Erçin güven tazeledi