Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Siyaset CHP'li Bulut'tan Sağlık Bakanı Memişoğlu'na maymun çiçeği suçlaması

CHP'li Bulut'tan Sağlık Bakanı Memişoğlu'na maymun çiçeği suçlaması

CHP'li Burhanettin Bulut, Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu'nu M Çiçeği hastalığı hakkında yetersiz bilgi ve önlem almakla suçladı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
CHP'li Bulut'tan Sağlık Bakanı Memişoğlu'na maymun çiçeği suçlaması
KAYNAK: Haber Merkezi

CHP Halkla İlişkiler ve Medyayla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu'na yönelik sosyal medyada sert eleştirilerde bulundu.

Bulut, Bakan Memişoğlu'nun M Çiçeği hastalığı hakkında 'İnşallah ülkemize gelmez!' açıklamasını eleştirerek, bilgi eksikliğine ve yetersiz önlemlere dikkat çekti.

M Çiçeği Hastalığına Yönelik İlk Önlemler

Ankara'da Etlik Şehir Hastanesi ve Bilkent Şehir Hastanesi'nde M Çiçeği hastalığına yakalandığı düşünülen 4 kişi karantinaya alındı. Bu gelişme, sağlık yetkililerinin ve hükümetin hastalığın yayılmasını önlemek için daha fazla önlem alması gerektiğini gündeme getirdi.

Bakan Memişoğlu'na Eleştiri

Burhanettin Bulut, sosyal medya paylaşımında Kemal Memişoğlu'na şu sözlerle seslendi: 'Sayın Bakan, siz önce topluma gerçek bilgileri verin, sonra bilim insanları ile oturup alınması gereken önlemleri aşama aşama belirleyin ve uygulayın.' Ayrıca, COVID-19 pandemisi sürecinde yaşanan maske krizine de atıfta bulunarak, 'COVID-19 kapıya dayandığında ülkeyi maske krizine soktuğunuzu, vatandaşa 4 maskeyi dağıtamadığınızı unutmadık.' ifadelerini kullandı.


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
2024 KPSS ön lisans sınav giriş belgesi sorgulama

2024 KPSS ön lisans sınav giriş belgesi sorgulama