Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Siyaset CHP'den KYK Yurtları için ihbar hattı

CHP'den KYK Yurtları için ihbar hattı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Sevgi Kılıç, partisinin KYK Yurtları İzleme Komisyonu çerçevesinde Gençlik Kolları içinde bir "ihbar hattı" oluşturacaklarını açıkladı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
CHP'den KYK Yurtları için ihbar hattı
KAYNAK: İHA

Sevgi Kılıç, yazılı bir açıklama yaparak, iktidarın gençliğin taleplerine karşı duyarsız olduğunu belirtti. Partisinin KYK Yurtları İzleme Komisyonu aracılığıyla düzenli olarak kamuoyunu bilgilendireceğini ifade eden Kılıç, aynı zamanda Gençlik Kolları bünyesinde bir "ihbar hattı" oluşturacaklarını duyurdu.

Bu ihbar hattının, usulsüzlükleri bildirenleri tespit ederek sorunlara hızlı bir şekilde müdahale edeceğini belirtti. Kılıç, KYK Yurtları İzleme Komisyonu'nun, KYK yurtlarında yaşanan hak ihlallerini, ihmalleri ve kötü yönetim uygulamalarını takip edip çözüm önerileri sunacağını ifade etti. Gençlik Kolları tarafından oluşturulan ihbar hattının, öğrenci, aile ve çalışanlardan gelen talepleri değerlendireceğini ve düzenli raporlarla kamuoyunu bilgilendireceğini vurguladı. Ayrıca, ihlal ve ihmallerle ilgili sorumluların takip edilerek gerekli adımların atılacağı bir süreç başlatılacağını belirtti. Kılıç'ın açıklamasıyla birlikte KYK Yurtları İzleme Komisyonu'nun aylık raporu da paylaşıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ABD'yi fırtına vurdu! 6 kişi öldü

ABD'yi fırtına vurdu! 6 kişi öldü