Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Siyaset CHP’DE UZLAŞI ARAYIŞI

CHP’DE UZLAŞI ARAYIŞI

CHP Antalya Olağan İl Kongresi’ne sayılı günler kala uzlaşı arayışı için CHP Antalya eski İl Başkanı, Antalya Milletvekili Mustafa Erdem görevlendirildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
CHP’DE UZLAŞI ARAYIŞI

SONGÜL BAŞKAYA /ÖZEL

(CHP) Antalya Olağan İl Kongresi’ne sayılı günler kala mevcut Başkan Nuri Cengiz de adı geçen adaylar da ‘Adayım’ açıklaması yapamazken uzlaşı arayışı için CHP Antalya eski İl Başkanı, Antalya Milletvekili Mustafa Erdem görevlendirildi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya Milletvekili Mustafa Erdem, Antalya İl Kongresi’ne giden partisinde uzlaşıyı aramak ve sağlamak üzere görevlendirildi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından kendisine “Antalya’yı toparlama” görevi verilen Milletvekili Erdem, 19 ilçe başkanıyla CHP Antalya il Başkanlığı’nda toplantı yapacak. 19 Eylül Salı günü gerçekleşecek toplantıda yerel seçim süreci de değerlendirilecek.

hsdlkfgs

GÖRÜŞMELERİ RAPOR EDECEK

2024 Yılı Mart ayında gerçekleşecek yerel seçimler öncesindeki CHP Antalya İl Başkanlığı Kongresi, kritik öneme sahip. CHP Antalya Milletvekili Mustafa Erdem bu kritik süreçte uzlaşı nasıl bulunur, kriterler ne olmalıyı ilçe başkanlarıyla görüşüp Ankara’ya rapor edecek. Eğer uzlaşı sağlanabilirse ortak bir isimle il kongresi yapılacak. Yapılacak toplantıda uzlaşı sağlanamazsa bu kez sorunsuz bir kongre yapılması tesis edilecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
iOS 17 ne zaman çıkacak Türkiye'de saat kaçta sunulacak

iOS 17 ne zaman çıkacak Türkiye'de saat kaçta sunulacak