Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Siyaset CHP il kongresinin tarihi belli oldu! Kritik günler

CHP il kongresinin tarihi belli oldu! Kritik günler

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya İl Başkanlığı'nın Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştireceği kongrenin tarihi belli oldu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
CHP il kongresinin tarihi belli oldu! Kritik günler

Kamer DURDU

nuri cengiz-7

CHP Antalya ilçe kongreleri geçtiğimiz haftalarda tamamlanmıştı. İlçe kongrelerinin tamamlanmasının ardından il kongresinin tarihi de netleşti. 8 Ekim’de Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşeceği öğrenildi. Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz’in tekrar aday olacağı bilinen kongrede eski Antalya Milletvekilleri Nail Kamacı, Tuncay Ercenk, Niyazi Nefi Kara, Devrim Kök ile Antalya Barosu eski Başkanı Polat Balkan, Ziraat Mühendisleri Odası Antalya Şubesi eski Başkanı Vahap Tuncer, CHP Antalya eski İl Başkanı Ahmet Kumbul, Altan Ayaz gibi isimlerin adaylığı konuşuluyor. Ancak şimdiye kadar adaylığını açıklayan tek kişi mevcut İl Başkanı Nuri Cengiz. 

Nuri Cengiz, CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar'ın görevden alınması sonrası yönetiminden içinden seçilmişti. Kongre yarışında ilk kez İl Başkan Adayı olacak Cengiz'in ne kadar desteği toplayacağı bilinmezken, kamuoyunda ortak bir aday arayışı olduğu görülüyor. Kulislere göre bu ismin mevcut İl Başkanı dışında olması gerektiği pekçok ilçe başkanı tarafından da dile getiriliyor.  

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Dünya'nın En Hızlı 10 Arabası ve Özellikleri

Dünya'nın En Hızlı 10 Arabası ve Özellikleri