Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Siyaset CHP'de Erdoğan'ı ayakta karşılama anketi! Seçmen ne diyor?

CHP'de Erdoğan'ı ayakta karşılama anketi! Seçmen ne diyor?

TBMM Genel Kurul'da CHP grubunun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ayakta karşılanması hakkındaki anket CHP MYK'da değerlendirildi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
CHP'de Erdoğan'ı ayakta karşılama anketi! Seçmen ne diyor?
KAYNAK: Haber Merkezi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın TBMM'nin Yasama Yılı açılışı nedeniyle düzenlenen Genel Kurul'da ayakta karşılanması kararı, CHP grubunda tartışmalara yol açtı. Yaklaşık 60 CHP'li milletvekili salonda yer alırken, 6'sı ayağa kalkmadı ve 50 civarına milletvekili içeri girmedi. Parti içinde eleştirilerin odağı haline gelen bu olay CHP'nin Hatay'da düzenlenen MYK toplantısında ele alındı.

CHP MYK'de Anket Sonuçları görüşüldü

Cumhuriyet’ten Sarp Sağkal’ın haberine göre; Hatay'da gerçekleştirilen CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısında, Erdoğan'ın ayakta karşılanmasıyla ilgili düzenlenen bir anketin sonuçları paylaşıldı. 

akp ve mhp seçmeni memnun

Ankete göre, AKP seçmeninin yüzde 92'si Erdoğan’ın ayakta karşılanmasını olumlu karşılarken, en yüksek destek yüzde 95 ile MHP seçmeninden geldi.

CHP Seçmeni Ne diyor?

CHP seçmeninin yüzde 38'i, Erdoğan'ın ayakta karşılanmasını eleştirerek bu duruma tepki gösterdi. Ankete göre, en büyük tepki ise yüzde 60 oranında DEM Parti seçmeninden geldi.


Özgür Özel: "Parti İçinde Destek Yüzde 62, Sokakta Daha Fazla"

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Erdoğan'ı Meclis'te ayakta karşılamanın tabanındaki karşılığını değerlendirerek, ilk anda partinin yüzde 62'sinin doğru bulduğunu belirtti. Zamanla bu oranın yüzde 72'ye çıktığını ve sokakta diğer seçmenlerle temas ettikçe destek oranının arttığını şu sözlerle ifade etti: "Görüyorum ki ilk anda partinin yüzde 62'si doğru yaptın diyor. Dinleyince yüzde 72'si diyor. Sokakta diğer seçmenlerle temas ettikçe daha çoğu diyor."
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Corendon Alanyaspor ve Hull City Dostluk Maçında Karşı Karşıya Geliyor

Corendon Alanyaspor ve Hull City Dostluk Maçında Karşı Karşıya Geliyor