Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Siyaset CHP Kadın Kolları Başkan Adayı Asu Kaya Antalya'da coşkuyla karşılandı

CHP Kadın Kolları Başkan Adayı Asu Kaya Antalya'da coşkuyla karşılandı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Osmaniye Milletvekili ve Kadın Kolları Başkan Adayı Asu Kaya, ziyaretlerine devam ediyor.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: DİLAN ANDIÇ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Osmaniye Milletvekilli ve Kadın Kolları Başkan Adayı Asu Kaya, ziyaretlerine devam ediyor. Bugün saat 10.00'da Antalya CHP İl Başkanlığını ziyaret eden Kaya, Antalya'da büyük bir ilgi ve coşkuyla karşılandı.

CHP Kadın Kolları Başkan Adayı Asu Kaya Antalya'da coşkuyla karşılandı

Partililer, Kaya’yı büyük bir heyecan ve alkışlarla karşıladı. Ziyaret sırasında Kaya, kadın kollarının önemi ve partinin geleceği hakkında bilgi verdi.

CHP Kadın Kolları Başkan Adayı Asu Kaya Antalya'da coşkuyla karşılandı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Osmaniye Milletvekili Asu Kaya, CHP Kadın Kolları Genel Başkanlığı'na adaylığını açıklandıktan sonra il il temaslarını gerçekleştirdi. Son bir haftada İzmir, Bursa, İstanbul, Konya, Mersin ve Adana'ya giden başkan adayının bugünkü rotasını Antalya oluşturdu. Kadınlar buluşmasına CHP Antalya İl Kadın Kolları Başkanı Necla İnci Bayrak, CHP Antalya İl Kadın Kolları önceki dönem başkanı Nilüfer Deveci, CHP Muratpaşa İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurşen Bildirici, CHP Meclis Üyesi Şengül Yeşildal, CHP Meclis Üyesi Melisa Uğraş ve CHP Antalya Kadın Kolları Üyeleri katıldı. Alkışlarla karşılanan başkan adayı Asu Kaya’ya Antalya Başkanı Necla İnci Bayrak çiçek takdim etti. CHP 15. Olağan Kadın Kolları Kurultayı, 4 Ağustos Pazar günü saat 09.00'da ATO Congresium'da gerçekleştirilecek.

BAŞKAN BAYRAK KAYA’YI KARŞILADI


Toplantının açılış konuşmasını yapan Başkan İnci Bayrak, ¨Genel Başkan adayımız, Asu Kaya’yla burada beraber olmaktan çok onur duyuyoruz. Kadın kolları örgütümüzün geleceği açısından birlikte çalışmamız çok kıymetli. Burada samimiyetle beraberiz. Gerçeklikle beraberiz. Birbirimize kendimizi ifade etmek için buradayız. Önemli olan varlığımız, birliğimiz ve güçlü oluşumuz. Partimize güçlendirmek için yapacağımız bütün çalışmaları el birliğiyle, gönül birliğiyle yapabilmemiz¨ şeklinde konuşarak CHP Kadın Kolları Başkan Adayı Asu Kaya’yı Antalya’da ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirtti.

MERKEZDE OTURMAKLA ÇALIŞILMAZ

Antalya’da kadınlarla bir araya gelerek temaslarını sürdüren Kaya, ¨Cumhuriyet Halk Partili cesur kadınlara da şükranlarımızı iletiyoruz. Bana takdim edilen çiçeği tüm kadınlarımıza armağan ediyorum. Anadolu'da çok zor şartlarda siyaset yapan kadınlarımıza güç vermek için ben Anadolu'da olacağım. Sadece genel merkezde talimatla zoom üzerinden konuşarak bu işler olmuyor. Ya da sadece seçim döneminde koşarak ve konuşarak da olmuyor. Eğer öyle olsaydı şu anda Osmaniye'de CHP’nin bir milletvekilliği olmazdı. Yerel seçimlerdeki başarımızı Türkiye'ye yaymamız gerekiyor. Sahada aktif olmamız gerekiyor. Sadece televizyon ekranlarında belli konuları mükerrer şekilde anlatarak farklı bir sonucu beklemek açıkçası matematiğe ters. Bizler rasyonel kadınlarız¨ şeklinde konuşarak sahada sürekli olarak halkla iletişim halinde olacağını belirtti.

ERKEN SEÇİM ŞART

Konuşmalarında erken seçimi işaret eden Asu Kaya, ¨ Aslında vazifeniz çok büyük, çok ağır. Çok ağır. Şu an bizde emanet duran bir başarı var. Sayın Genel Başkanımız Özgür Özel’in de dediği gibi bir yatırım kredisi var. Yatırımı düzgün yaparsak erken bir seçimde iktidar olmamız gerekiyor. Şimdi çocuklarımızın, sizlerin artık daha fazla tahammülü kaldı mı? Dayanacak gücü kaldı mı? Hep böyle isyanlardayız ama Bunun için artık Sahaya inmemiz gerekiyor. Biz nerede zayıfsak Nerede eksiksek oraya gitmemiz lazım Tek bir, tek bir amacımız var. O da Cumhuriyet Halk Partisi'nin iktidarıdır. Bu iktidar yolunda bütün yoldaşlarımızla kurultay sonrasında el ele kol kola çalışmaya devam edeceğiz¨ diyen Kaya Antalya’dan sonra Kayseri’de, akabinde Ankara’da Ankara Belediye Başkanı Mansur Yavaş’la bir araya geleceğini söyleyerek sözlerini noktaladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Adana'da Barbara'dan müthiş operasyon!

Adana'da Barbara'dan müthiş operasyon!