Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Siyaset CHP Genel Başkanı Özgür Özel: "Cumhuriyet Halk Partisi İktidar Olacak"

CHP Genel Başkanı Özgür Özel: "Cumhuriyet Halk Partisi İktidar Olacak"

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin Edremit İlçe Başkanlığı ve Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş ziyareti sırasında Türkiye'yi yönetmeye hazır olduklarını belirtti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
CHP Genel Başkanı Özgür Özel: "Cumhuriyet Halk Partisi İktidar Olacak"
KAYNAK: Haber Merkezi

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin Edremit İlçe Başkanlığı’nın ardından Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş’ı makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında, belediye binasının bahçesine zeytin fidanı diken Özel, kendisini bekleyenlere hitap etti.

Özel, Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) 100 yıl sonra yeniden Türkiye'yi yönetmeye ve ayağa kaldırmaya hazır olduğunu belirtti. “Müjdeler olsun ki, Cumhuriyet Halk Partisi önümüzdeki ilk genel seçimlerde Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün partisi olarak birinci parti olacak, iktidar olacak” dedi.

Balıkesir ve Edremit’e Teşekkür

Yerel seçimlerde Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın ve Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş’a özverili çalışmaları için teşekkür eden Özel, “Biz sadece halkın gerçek sorunlarına odaklanmak istiyoruz. Yoksulluğa, açlığa, sefalete rağmen, inadına oy kullanan seçmenlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Gençlerin Geleceği ve Kentsel Dönüşüm

Gençlerin geleceği ve emekli maaşları konusunda mücadele vereceklerini vurgulayan Özel, “Türkiye bir deprem ülkesi. Edremit ve Balıkesir’de kentsel dönüşüme ihtiyaç var. Siyaset üstü bir yaklaşım sergilenmeli ve gerekli katkılar sağlanmalıdır” şeklinde konuştu.

CHP’nin Gelecek Vizyonu

CHP’nin büyük bir değişim kurultayı ve program kurultayı düzenleyeceğini belirten Özel, “Cumhuriyet Halk Partisi, tüzüğünü demokratikleştirerek ve büyük program kurultayıyla ülkeyi nasıl yöneteceğini planlayacak” dedi. Partisinin iktidar olma hedefini yineleyerek, tüm sektörleri yeniden ayağa kaldırmayı ve halkın sorunlarını çözmeyi hedeflediklerini ifade etti.

Özel, 31 Mart gecesi partisini destekleyenlere verdiği sözü tuttuğunu belirterek, “Sözün büyüğünü tutmak ve mutluluğun büyüğünü yaşamak için yola devam edeceğiz” dedi.

Programda, Özgür Özel’e Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, ilçe belediye başkanları ve partililer eşlik etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İsrail Heyeti Yarın Katar’a Gidecek: Ateşkes Görüşmeleri Başlıyor

İsrail Heyeti Yarın Katar’a Gidecek: Ateşkes Görüşmeleri Başlıyor