Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Siyaset CHP "asansör iftirası”na ilişkin suç duyurusunda bulundu

CHP "asansör iftirası”na ilişkin suç duyurusunda bulundu

CHP’li belediyelerde asansör firması aracılığıyla kişisel çıkar sağladıkları yönündeki iddiada bulunanlar hakkında suç duyurusunda bulundu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
CHP  "asansör iftirası”na ilişkin suç duyurusunda bulundu
KAYNAK: ANKA

CHP, Genel Başkan Başdanışmanı Engin Özkoç ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan’ın, CHP’li belediyelerde asansör firması aracılığıyla kişisel çıkar sağladıkları yönündeki iddialarla ilgili olarak, iddiada bulunanlar hakkında suç duyurusunda bulundu.

CHP tarafından yapılan açıklamada; CHP adına Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na yapılan başvurularda, CHP’yi yolsuzlukla suçlayan ve gerçek dışı iftiralarda bulunan, CHP’den ihraç edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve eski Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy ile Sabah Gazetesi yazarı Mahmut Övür hakkında ayrı ayrı suç duyurusunda bulunulduğu belirtildi.

CHP’nin “yolsuz ilişkiler içinde olduğu” yönünde algı oluşturmaya çalışan bu kişiler hakkında “iftira”, “halkı yanlış bilgilendirme”, “kamu görevlisine hakaret” ve “halkı kin ve düşmanlığa kışkırtma” suçlarından soruşturma açılması ve kamu davası açılması istendi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Naci Görür'den Doğu Anadolu için deprem uyarısı

Naci Görür'den Doğu Anadolu için deprem uyarısı