Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Siyaset Arzu Erdem MHP’den istifa etti

Arzu Erdem MHP’den istifa etti

Arzu Erdem, son dönemde yaşadığı sorunlar nedeniyle MHP üst kurul delegeliği ve parti üyeliğinden istifa ettiğini duyurdu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Arzu Erdem MHP’den istifa etti
KAYNAK: Haber Merkezi

Son dönemde partisinde çeşitli sorunlar yaşadığı iddia edilen Arzu Erdem, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) üst kurul delegeliği ve parti üyeliğinden istifa ettiğini duyurdu. MHP'nin 25., 26. ve 27. dönemlerinde İstanbul'dan milletvekili olarak seçilen Erdem'in bu ani kararı, partideki bazı gelişmelerle ilişkilendiriliyor.

Erdem'in İstifası ve MHP Üzerindeki Etkileri

Arzu Erdem, sosyal medya platformu X'den yaptığı açıklamada, herhangi bir baskı altında kalmadan, tamamen kendi özgür iradesiyle istifa ettiğini belirtti. Erdem'in, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile yaptığı görüşmelerin ardından bu kararı aldığı ifade ediliyor.

İsmet Büyükataman'ın Açıklamaları

MHP'li İsmet Büyükataman, Arzu Erdem için yaptığı açıklamada, eski milletvekili sıfatını kullanarak gerçekleştirdiği çalışmaların partiyi ilgilendirmediğini vurgulamıştı. Bu sözlerin, Erdem'in istifa kararını etkileyip etkilemediği merak konusu.

Erdem’in Açıklamaları

Erdem, sosyal medya paylaşımında, “Milliyetçi Hareket Partisi üst kurul delegeliği ve MHP Parti üyeliğimden herhangi bir baskı olmaksızın, kendi özgür irademle istifa ediyorum. Beni tanıyanlar zaten hiçbir baskıya boyun eğmeyeceğimi de çok iyi bilirler” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kapadokya'yı sel vurdu!

Kapadokya'yı sel vurdu!