Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Siyaset Antalya CHP'nin yeni başkanı Nail Kamacı'dan ilk adım

Antalya CHP'nin yeni başkanı Nail Kamacı'dan ilk adım

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, ilk adımını Atatürk Anıtı'na çelenk sunarak gerçekleştirdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya CHP'nin yeni başkanı Nail Kamacı'dan ilk adım
MUHABİR: Arda KIR

Nail Kamacı, 8 Ekim’de yapılan Cumhuriyet Halk Partisi 38’inci Antalya Olağan Kongresi’nde 647 delegenin 390’ının oyunu alarak yeni il başkanı seçilmişti. Geçtiğimiz günlerde mazbatasını alarak göreve başlayan Başkan Nail Kamacı, bugün yönetimi ile birlikte Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk sundu. İl Yönetim Kurulu Üyeleri Disiplin Kurulu Üyeleri’nin ve teşkilatın katıldığı törende konuşan CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, “Cumhuriyetimizin kuruluşunun yüzüncü yılı. Hep beraber Ülkemizin geleceğiyle ilgili kararlarda etkili olmaya çalışacağız.  Cumhuriyet Halk Partisi her zaman dik olmuştur. Dik devam edecektir” dedi.

“ÜLKEMİZİN GELECEĞİ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

Başkan Nail Kamacı, “Ekim ayı bizim için önemli Birincisi şu yeni yönetim oluşturduk, ikincisi ikinci yüzyıla giriyoruz, Üçüncüsü Cumhuriyet’imizin kuruluşunun yüzüncü yılı. Bu anlamda bu ay hep beraber ülkemizin geleceğiyle ilgili kararlarda etkili olmaya çalışacağız. Bugün Cumhuriyet geçmişten daha fazla saldırı altında. Cumhuriyetimiz özellikle. Bu saldırı karşısında Cumhuriyet Halk Partisi her zaman dik olmuştur. Dik devam edecektir. Bu konuda hem üyelerimizle, hem yönetimimizle bu sıkıntıyı aşacağımıza inanıyorum” diyerek açıklamasını sonlandırdı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Roubini'den korkutan uyarı: Petrole dev zam yolda!

Roubini'den korkutan uyarı: Petrole dev zam yolda!