Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Siyaset Altılı Masa'da kritik görüşmeler

Altılı Masa'da kritik görüşmeler

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun ev sahipliğinde CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi, DEVA Partisi, Gelecek Partisi ve Demokrat Parti Genel Başkanlarınca oluşturulan Altılı Masa 10’uncu kez bir araya geldi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Altılı Masa'da kritik görüşmeler

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu bugün saat 12.00’de Gelecek Partisi Genel Merkezi’nde buluştu.

Basına kapalı gerçekleşen toplantının ardından, liderlerin imzasıyla ortak bildiri yayımlanması beklenirken parti yetkililerinden alınan bilgiye göre; masada ilk defa adaylık konusu görüşüleceği bildirildi. Toplantıda, başörtüsü ve güçlendirilmiş parlamenter sisteme geçişin yol haritası ile beraber kadına şiddete karşı mücadeleyi hedef alan İstanbul Sözleşmesi  de ele alınacak. İmamoğlu'na hapis cezası sonrası İYİ Parti ile CHP arasındaki Saraçhane gerginliğinin altılı masa buluşmasında gündeme gelmesinin ise beklenmediği ifade edildi.

HABER MERKEZİ 

altili-masa-onuncu-kez-toplandi-gundemde-hangi-basliklar-var-1109965-1altili-masa-onuncu-kez-toplandi-gundemde-hangi-basliklar-var-1109960-1altili-masa-onuncu-kez-toplandi-gundemde-hangi-basliklar-var-1109963-1altili-masa-onuncu-kez-toplandi-gundemde-hangi-basliklar-var-1109953-1

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Anayasa Mahkemesi’nden HDP kararı

Anayasa Mahkemesi’nden HDP kararı