Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Özel Haber Narin Güran Cinayetinde Yeni Gelişme: Yengesi Hediye Güran Tutuklandı

Narin Güran Cinayetinde Yeni Gelişme: Yengesi Hediye Güran Tutuklandı

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde kaybolan ve 19 gün sonra cansız bedeni bulunan Narin Güran cinayetinde yengesi Hediye Güran, 'kasten öldürmeye iştirak' suçundan tutuklandı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Narin Güran Cinayetinde Yeni Gelişme: Yengesi Hediye Güran Tutuklandı
MUHABİR: Kardelen Özdemir

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde kaybolduktan 19 gün sonra ölü bulunan Narin Güran cinayetiyle ilgili soruşturma genişletiliyor. 

Cinayetle ilgili gözaltına alınan Fuat Güran’ın eşi Hediye Güran, savcılıktaki ifadesinin ardından mahkemeye sevk edildi ve 'kasten öldürmeye iştirak' suçlamasıyla tutuklandı.

Aile bireyleri tutuklandı

Cinayetle ilgili soruşturma derinleştikçe, Narin’in yakınları da tutuklanıyor. Daha önce Narin Güran’ın amcası Salim Güran ve ağabeyi Enes Güran tutuklanmıştı. Soruşturma kapsamında anne Yüksel Güran da cinayetle bağlantısı olduğu gerekçesiyle tutuklanan bir diğer isim oldu.

Ailenin, Narin’in kayıp olduğu 19 gün boyunca arama çalışmalarını yanlış yönlendirdiği ortaya çıktı. Özellikle bu süreçte Narin'in yengesi Hediye Güran'ın davranışları dikkat çekti.

Cinayetin ardındaki sırlar

Narin Güran'ın, 21 Ağustos günü son kez evinin yolunda görüldüğü saat 15.15'ten sonra iki kez eve girdiği tespit edildi. Cinayetle bağlantısı olduğu düşünülen yengesi Hediye Güran, bu dönemde gözaltında tutuluyordu. Gözaltı süresi uzatılan Güran'ın, verdiği ifadeler soruşturmanın gidişatını etkiledi.

Hediye Güran, ifadesinde Narin’in ahırda öldürülmüş olabileceğini öne sürdü. Ayrıca, Narin’in annesi Yüksel Güran ile oğlu Enes arasında bir kavga yaşandığını aktardı. Ancak cinayetle ilgili olarak ahır konusunda Hediye Güran’a detaylı sorular yöneltilmedi. Sorgu süreci kısa tutulurken, üç savcı tarafından yürütülen sorgunun sadece üç sayfa ile sınırlı kaldığı öğrenildi.

Hediye Güran tutuklandı

Savcılıktaki ifadesinin ardından mahkemeye sevk edilen Hediye Güran, 'kasten öldürmeye iştirak' suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bu gelişmeyle birlikte, cinayetle ilgili aile bireylerinin tamamı tutuklanmış oldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Avrupa Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen Yeni Ekibini Açıkladı

Avrupa Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen Yeni Ekibini Açıkladı