Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Özel Haber Müge Anlı bu sefer muhabbet kuşunun peşine düştü

Müge Anlı bu sefer muhabbet kuşunun peşine düştü

Muhabbet kuşu kaybolan 90 yaşındaki Ayşe teyze soluğu Müge Anlı'da aldı. Müge Anlı gözü yaşlı kadının muhabbet kuşunu buldu. İşte detaylar.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Müge Anlı bu sefer muhabbet kuşunun peşine düştü

SÜLEYMAN GEZİCİ

ATV'nin gündüz kuşağının en çok izlenen programı "Müge Anlı ile Tatlı Sert" binlerce insanınn mağduriyetlerini gidererek kalpleri kazanmıştı. Bu hafta Müge Anlı'da ele alnan konu şaşırttı. Programın 14 Eylül'deki bölümünde Ayşe teyzenin kayıp başvrusu oldukça ilginçti. Tatil için gittiği Manisa'da kuşunu kaybeden 90 yaşındaki Ayşe teyze, 16 gündür kayıp olan kuşu Maviş'in bulunması için programa başvurdu. 

"ÇOCUĞUM GİBİYDİ"

Eşi öldükten sonra aldığı 'Maviş' isimli muhabbet kuşu kaybolunca büyük üzüntü yaşayan Ayşe teyze, "Maviş benim çocuğum gibiydi. Bana 'Ayşe, Ayşem' derdi. Ben son günlerimi onunla yaşıyordum. İsterlerse 100 tane kuş alsınlar onun yerini kimse tutmaz" diyerek tüm stüdyoyu üzüntüye boğdu.

66-6

MUHABBET KUŞUNU MÜGE ANLI BULDU

Maviş'in yerine başka kuş alan çocuklarının bu davranışını fark eden Ayşe teyze, alınan kuşun Maviş gibi olmadığını ifade ederek, "Kimse onun yerini tutamaz.dedi. Yaşlı kadın ayrıca tüm umutlarını Müge Anlı'ya bağladığını söyledi. Ayşe teyzenin kızının sözleri ise olayın seyrini değiştirdi. Manisa'da bir PetShop sahibinin, kaybolan maviş ile ilgili bir şeyler bildiğini dile getiren kadın, PetShop sahibinin, 'Buraya birileri geldi. Kuş 'Ayşe, Ayşe' diyormuş. Sonra kuşa kafes, yem alıp İstanbul'a gittiler' dediğini ileri sürdü.

"ONSUZ HİÇBİR ŞEY YAPAMIYORUM"

Canlı yayında çağrıda bulunan Ayşe teyze ise, "Bulup alan varsa Allah razı olsun onlardan. Ne olur bana geri getirsinler kuşumu. Onsuz hiçbir şey yapamıyorum" dedi. Ayşe teyzenin bu açıklamarının ardından programa ihbar telefonları yağdı. Balıkesir'de tatile gittiklerinde görümcesinin bir kuş bulduğunu ifade eden bir izleyici, programa kuşun videosunu attı. Video ile heyecanlanan Ayşe teyze, videodaki kuşun Maviş olmadığını belirtti. Kuşunun bulunması için adaklar adadığını söyleyen yaşlı kadının sözleri ise Müge Anlı'yı duygulandırdı. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yabancılara konut satışlarında büyük düşüş

Yabancılara konut satışlarında büyük düşüş