Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Özel Haber İsrail Filistin Devlet Başkanı Abbas'ın Gazze Ziyaretini Engelledi

İsrail Filistin Devlet Başkanı Abbas'ın Gazze Ziyaretini Engelledi

İsrail, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ın Gazze'yi ziyaret etmesine izin vermedi. Abbas, ziyaret için Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nden destek talep etti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İsrail Filistin Devlet Başkanı Abbas'ın Gazze Ziyaretini Engelledi
MUHABİR: Kardelen Özdemir

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ın Gazze'yi ziyaret etmesine İsrail tarafından izin verilmedi. Filistin Dışişleri Bakanı ve Abbas'ın uluslararası ilişkiler danışmanı Riyad el-Maliki, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

RIA Novosti'ye konuşan Maliki, İsrail'in Abbas'ın Gazze'ye girmesine izin vermeyeceğini belirtti. Maliki, İsrail'in bu yanıtının Gazze'nin askeri işgali altında olduğunu doğruladığını ifade etti.

Mahmud Abbas Gazze'ye yapacağı ziyareti 15 Ağustos'ta TBMM'de duyurmuştu

Abbas'ın Ziyaret Planı Mahmud Abbas, Gazze'ye yapacağı ziyareti 15 Ağustos'ta Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde duyurmuştu. Abbas, bu ziyareti gerçekleştirme kararlılığını vurgulayarak, "Bütün gücümle bunu gerçekleştireceğim. Bunun bedeli hayatımız da olsa, benim hayatım, Gazze'deki bir çocuğun hayatından daha değerli değildir," demişti.

Uluslararası Destek Talep Etti

Abbas, İsrail'in olumsuz yanıtı üzerine Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nden destek talep etti. Maliki, Abbas'ın bu durumda uluslararası destek arayışında olduğunu belirtti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İnci Taneleri 2. Sezon Ne Zaman Başlayacak? Dilber İkinci Sezonda Olacak mı?

İnci Taneleri 2. Sezon Ne Zaman Başlayacak? Dilber İkinci Sezonda Olacak mı?