Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Özel Haber İlçe Başkanları ne konuştu? Uzlaşı adayı kim olacak? 

İlçe Başkanları ne konuştu? Uzlaşı adayı kim olacak? 

Kemal Kılıçdaroğlu’nun görevlendirmesiyle Antalya’da uzlaşı arayan CHP Antalya Milletvekili Mustafa Erdem, 19 ilçenin 17 ilçe başkanı ile toplandı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İlçe Başkanları ne konuştu? Uzlaşı adayı kim olacak? 

Nizamettin ÖZMEN 

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) 100. Yıl kutlamasında Ankara’da olması ve kutlamaların sadece konser bölümüne katılması nedeniyle eleştirilen CHP Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz, 8 Ekim Pazar günü yapılacak Antalya İl Kongresi için resmi bir adaylık açıklaması yapmazken, CHP’de Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun görevlendirmesiyle uzlaşı arayışı sürüyor. CHP Antalya İl eski Başkanı, Antalya İl Başkanı Mustafa Erdem 19 Eylül Salı günü saat 14.00’te CHP Antalya İl Başkanlığı’nda Akseki ve Kemer ilçe başkanlarının mazeretleri nedeniyle katılmadığı toplantıda 17 ilçe başkanıyla görüş alışverişinde bulundu. 

Adsız tasarım-40

“YARIŞ OLURSA ADAYIM” DEDİ

Edinilen bilgiye göre toplantıda hiç isim telaffuz edilmezken, CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin’in “Eğer ikili yarış olacaksa adayım” dediği öğrenildi. Öte yandan CHP ilçe başkanlarının şimdiye kadar adaylık açıklaması yapan çok da isim olmadığını, sadece konuşulan isimler olduğunu, kendilerine kimlerin aday olduğunun bildirilmesini istediği kaydedildi.  

İLÇE BAŞKANLARI YAZILSIN

CHP Milletvekili Mustafa Erdem’in telaffuz etmediği toplantıda uzlaşı koşulları konuşulurken, kurultay listesinin nasıl belirlenmesi konusu da konuşuldu. Tüzükte olmamakla birlikte tüm ilçe başkanlarının listeye yazılması, tüm belediye başkanların yazılması, yazılamıyorsa hiçbirinin yazılmaması da toplantıda konuşulurken, aday olan, olması muhtemel isimlerin ya da aday olmamakla birlikte toparlayıcı isimlerin de konuşulup görüşüleceği aktarıldı. 

Öte yandan CHP Antalya İl Başkanlığı için tek adaylık açıklaması yapan isim Altan Ayaz olurken uzlaşı arayışının çok mümkün görünmezken önümüzdeki kongrenin muhtemelen ikili bir yarışla geçmesi bekleniyor. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in mevcut Başkan Nuri Cengiz’den yana olduğu, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın ise Hasan Şahin’i desteklediği kulislerde konuşulan ve kamuoyuna yansıyan bilgiler arasında. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
3 yaşındaki çocuğun kulağından 23 canlı kurtçuk çıkartıldı

3 yaşındaki çocuğun kulağından 23 canlı kurtçuk çıkartıldı