Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Özel Haber İYİ Parti'de demokrasi şöleni

İYİ Parti'de demokrasi şöleni

İYİ Parti Antalya İl Başkanlığı’nca yapılan temayül yoklamasına partililer akın etti.

4 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İYİ Parti'de demokrasi şöleni

Nazım Hikmet Kongre Merkezi’nde gerçekleşen yoklamaya İYİ Parti Genel İdare Kurulu(GİK) Üyesi Rıdvan Uz, İYİ Parti Antalya İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan ve yönetimi, gençlik kolları üyeleri, milletvekili aday adayları ve partililer katıldı. İYİ Parti GİK Üyesi Rıdvan Uz, “Türkiye artık seçim atmosferinde. Türk milleti sokaklara çıkarak duruma isyan etmek yerine sandıkta gerekeni yapacaktır. İktidar enkazın altında kaldı” dedi.

İYİ Parti GİK Üyesi Rıdvan Uz, “Antalya’da büyük bir kalabalık var. İnsanlar parti içi demokrasiye inanarak buradalar. Bizde 18 ilimizde temayül yoklaması yapan tek partiyiz. Gücünü tabanından alan bir partiyiz. İYİ Parti’yi halk kurdu. Türkiye artık seçim atmosferinde. Tehdit vari tavırların ardından bazı kendi bilmezler var. İstanbul İl Başkanlığı’mız kurşunlandı. Bu saldırı Türk demokrasisine sıkılan bir kurşundur. Ankara’nın göbeğinde Sinan Ateş öldürülebiliyorsa, İstanbul’un göbeğinde İYİ Parti İl binası kurşunlanıyorsa, 21 yıldır iktidarın kendini gözden geçirmesi gerekir. Netice itibari ile bu demokrasi şöleni sandığa da yansıyacak. İYİ Parti’de ‘Bir oy Meral’e bir oy Kemal’e’ denilen bir söz var. Umarım bu gerçekleşecek. Biz mecliste birinci parti olmak istiyoruz. Temayül yoklamasına katılım çok yoğun ve bu durum bizi memnun ediyor. Sandıklarımız burada açılacak ve sayılacak. Büyükşehirlerin bir çoğu Millet İttifakı tarafından kazanılmıştı. Bu seçimde de biz bunu ortaya koyuyoruz. Deprem bölgesinde 21 yıllık iktidarın geldiği son noktayı gördük. Liyakatsiz kadrolarla, kendi selasını dinleyen vefat eden insanlarımız ile yüzyılın kurtarma rezaletinin sonrasında insanların acıları üzerine şov yapmanın hiçbir katkısı yok. Türk milleti sokaklara çıkarak duruma isyan etmek yerine sandıkta gerekeni yapacaktır. İktidar enkazın altında kaldı” dedi.

“ŞEFFAF HAREKET EDİYORUZ”

vahdet afşin karacan-1

İYİ Parti Antalya İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan “Teşkilatın isteği sandığa yansıyacak. Milletvekili olarak görmek istedikleri insanları seçme hakkına sahip bir partiyiz. Demokratik haklarını kullanan bir partiyiz. Arzu ettiğimizde demokrasiyi geri getirmek. 30 bin üyenin karar verdiği aday listesi her zaman başarılı olur çünkü ortak akıl ile alınmıştır. Bunun için burada oy veren arkadaşlarımızda taşın altına ellerini koymuşlardır. Bu kadar emek verilen ve hazırlık yapılan bir yoklamada çıkan sonuç açık şekilde ilan edilecek. Her şey çok şeffaf hareket ediyor. Umarım Antalya’ya da Türkiye’ye de hayırlı olur” ifadelerini kullandı.

“HALK DEMOKRASİ İSTİYOR”

musa ertuğan-1

İYİ Parti Antalya Milletvekili aday adayı Musa Ertuğan, “Siyasi partiler temayül yapıyorlar ama sonuç olarak ne kadar geçerli bilmiyorum ama buraya baktığınızda demokrasi şöleni yaşıyoruz. İktidara yürüyen bir siyasi hareketin bugünkü anti demokratik iktidara göre havası çok güzel. Halk demokrasi istiyor. Tek adamlık rejiminden kurutularak özgür olmak istiyor” diye konuştu.

“DEMOKRASİYİ YAŞIYORUZ”

mehmet başaran

İYİ Parti Antalya Milletvekili aday adayı Mehmet Başaran, “Parti tabanının iradesi, demokrasinin gerçeğini yaşıyoruz. Bütün adaylar birbirleri ile sohbet halinde. Düğün, bayram havasında İYİ Parti’mize yakışan bir demokrasiyi yaşıyoruz. Bütün arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Sandıktan ne çıkarsa arkasındayız. Türkiye’ye hayırlı olsun” dedi.

“CUMHURBAŞKANI KILIÇDAROĞLU OLACAK”

ilhami okudan

İYİ Parti Antalya Milletvekili aday adayı İlhami Okudan, “Bugün iç yarıştayız bu iç yarış tatlı geçiyor. Bu temayül yoklaması aynı zamanda genel seçime hazırlık. Biz iç yarışımızı bitirdikten sonra Türkiye genelinde ki yarışa gireceğiz. Başkanlık sistemini bitireceğiz. 15 Mayıs sabahı güneş doğacak. Cumhurbaşkanı Kılıçdaroğlu olacak” dedi.

“İYİ PARTİ’Yİ BİRİNCİ PARTİ YAPACAĞIZ”

Turgut Bucak

İYİ Parti Antalya Milletvekili aday adayı Turgut Bucak, “30 bin üyemiz var. Sandığa gideceğiz. Demokrasi için herkes çabalıyor. İYİ Parti’mize yakışan bir süreç yaşıyoruz. 72 milletvekili aday adayımız temayül yoklamasına girdi. Umarım İYİ Parti’yi birinci parti yapacağız” diye konuştu.

“EMEK KAZANACAK”

Başak karataş

İYİ Parti Antalya Milletvekili aday adayı Başak Karataş, “Türkiye’ye ve Antalya’ya hizmet için yola çıktık. Emeğin kazandığı, liyakatin öne geçtiği bir seçim olmasını diliyorum. Bütün adaylara başarılar diliyorum. Türkiye’ye huzur ve demokrasinin gelmesi için var gücümüzle çalışacağız. Partimiz bugün demokratik tavrını ortaya koyuyor. Bu tavır 14 Mayıs günü yapılacak seçimde de ortaya konacak ve Türkiye daha özgür, daha demokratik bir ülke olacak” ifadelerini kullandı.

ARDA KIR

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yönetici hakeme kafa atınca maç tatil edildi

Yönetici hakeme kafa atınca maç tatil edildi