Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Özel Haber Hatay Milli Eğitim Müdürü Harun Tüysüz’den fotoğraflı mesaj!

Hatay Milli Eğitim Müdürü Harun Tüysüz’den fotoğraflı mesaj!

06.07.2023’ten itibaren Hatay Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapan Dr. Harun Tüysüz'ün atama kararı 17 Ekim 2023'te Resmi Gazete'de yayımlanırken Tüysüz'ün X’teki profilindeki Kabe'li, makamındaki Mustafa Kemal Atatürk'lü fotoğrafı dikkat çekti

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Hatay Milli Eğitim Müdürü Harun Tüysüz’den fotoğraflı mesaj!

17 Ekim 2023 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarında dikkat çeken isimlerden biri de Hatay Milli Eğitim Müdürü Dr. Harun Tüysüz oldu. X’teki sosyal medya hesabında Kabe önündeki fotoğrafıyla görülen Tüysüz, 06.07.2023’ten itibaren Hatay Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapıyordu. Tüysüz'ün makam fotoğrafı ise Mustafa Kemal Atatürk'lü. 

haruntuysuzx

Dr. Harun Tüysüz'ün X'teki profil fotoğrafı 

haruntuysuz

Dr. Harun Tüysüz'ün Hatay Milli Eğitim Müdürlüğü'nün sayfasındaki fotoğrafı 

Dr. Harun Tüysüz kimdir? 

Hatay Milli Eğitim Müdürlüğü resmi sayfasından alınan bilgiye göre Dr. Harun Tüzsüz, 1975 yılında Sakarya Akyazı’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Akyazı’da tamamladı.  1998 yılında Selçuk üniversitesi Eğitim Fakültesi Fizik bölümünden mezun oldu. Öğretmenlik mesleğine 1998 yılında özel kurumlarda öğretmenlik ve idarecilikle başladı. 2002 yılında Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde sırasıyla, Bingöl-Solhan, Sakarya-Akyazı ve İstanbul-Kartal da öğretmenlik ve idarecilik yaptı.    2014 ile 2023 yılları arası Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görev yaptı. Görevine 06.07.2023 itibariyle Hatay Milli Eğitim Müdürü olarak devam etmektedir. Evli ve dört çocuk babasıdır.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Cedi Osman'dan Hidayet Türkoğlu'na yalanlama

Cedi Osman'dan Hidayet Türkoğlu'na yalanlama