Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Özel Haber Hafriyat soruşturması Hasan Okudan’ın başını yedi: Günah keçisi seçildi

Hafriyat soruşturması Hasan Okudan’ın başını yedi: Günah keçisi seçildi

Antalya Biriketçiler, Nalburiyeciler, İnşaat Malzemeleri ve Hafriyatçılar Odası Başkanı Özgür Bucaklı’nın gündeme taşıdığı hafriyat yolsuzluğunda ilk yaptırım Hasan Okudan’a yapıldı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Hafriyat soruşturması Hasan Okudan’ın başını yedi: Günah keçisi seçildi
KAYNAK: DİLAN ANDIÇ

Antalya’da 26 Ağustos’ta basın açıklaması yaparak ‘hafriyat yolsuzluğu’nun fitilini ateşleyen Antalya Biriketçiler, Nalburiyeciler, İnşaat Malzemeleri ve Hafriyatçılar Odası Başkanı Özgür Bucaklı’nın ardından peş peşe yapılan açıklamalar tartışmaları harlamıştı. Antalya Valiliği tarafından incelemeye alınan hafriyat dosyasında sıcak gelişme hafriyat odasından geldi. Yıllarca vekaleten Antalya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Kontrol Daire Başkanlığı’na bağlı Hafriyat Şube Müdürlüğü’nü yürüten Hasan Okudan’ın görevden alındığı öğrenildi. Hafriyat görevinden alınan Okudan’ın Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı bünyesinde görev alacağı kaydedildi.

GÜNAH KEÇİSİ SEÇİLDİ


Antalya gündeminde günlerce konuşulan yolsuzluk tartışmasında ilk yaptırım uygulandı.  Hafriyat Şube Müdürü Hasan Okudan görevden alınıp, Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı emrine verildi. Söz konusu hafriyat yolsuzluğı iddialarından dolayı erken seçime giden Hafriyat Odası’na tekrar başkan seçilen Özgür Bucaklı, ¨Böyle bir atamadan haberim yoktu. Yeni öğrendim. Neden böyle bir atamanın yapıldığını bilmiyorum. Hafriyattan sorumlu kişi Hasan Okudan’dı. Bu konu hakkında şöyle bir tahmin yürütüyorum. Okudan günah keçisi seçildi. Bana göre Hasan Okudan esnafı için çalışan düzgün bir adamdı. İşini de dört dörtlük yapan biriydi. Antalya Valiliği hafriyat tartışmaları hakkında inceleme başlattığını duydum ama benle iletişime henüz geçen olmadı¨ dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gelinim Mutfakta’da Çeyrek Altın Heyecanı: 9 Eylül Puan Durumu ve Günün Birincisi

Gelinim Mutfakta’da Çeyrek Altın Heyecanı: 9 Eylül Puan Durumu ve Günün Birincisi