Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Özel Haber “GENÇLERİMİZE SAHİP ÇIKMALIYIZ”   

“GENÇLERİMİZE SAHİP ÇIKMALIYIZ”   

Akdeniz Üniversitesi önünde Muratpaşa Deniz Mahallesi gönüllüleri bir hayırsever adına öğrenciler için pilav üstü tavuk dağıttı. Öğrencilere pilav üstü tavuk, turşu, ayran ve kek ikram edildi. Alım gücünün düşmesiyle birlikte giderek büyüyen bir ekonomik sıkıntı yaşayan öğrenciler, yemek dağıtımlarını desteklediklerini belirttiler.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
“GENÇLERİMİZE SAHİP ÇIKMALIYIZ”   

Deniz Mahalle sakinlerinden Hasan Can isimli vatandaş, bir hayırsever ve mahalle adına yaptıkları yemek dağıtımıyla ilgili “Deniz Mahallesi gönüllüleri olarak bir hayırseverin bağışıyla üniversite önünde öğrencilere yemek dağıtımı gerçekleştirdik. Öğrencilere pilav üstü tavuk, turşu, ayran ve kek ikramında bulunduk. Birçok öğrenci buraya eğitim için şehir dışından geliyor.  Öğrencilerin bu gıdaya çok ihtiyacı var. Onların boğazından sıcak bir yemek geçerse bizi daha mutlu eder” dedi.

ÜNİVERSİTE YEMEK (4)

“ÖĞRENCİLER KARNINI DOYURAMIYOR!”

Can, “Amacımız dayanışmayı arttırmak ve diğer mahalleleri yardımlaşmaya teşvik etmek. İstiyoruz ki daha çok insan bu tür etkinlikleri gerçekleştirsin. Biz örnek oluyoruz şimdi başkaları da yemek dağıtmak istiyor. Öğrenciler artık karnını doyuramıyor. Sağlıklı beslenemiyor. Gençlerimize sahip çıkmalıyız. Gençler bizim geleceğimizdir. Bilimin ışığında bu ülkeye onlar sahip çıkacak. Onlar bu ülkeyi daha ileri götürecek. Biz öğrencilerin her zaman yanındayız. Onları desteklemek, onlara sahip çıkmak için geldik buraya” diye konuştu.

1.sayfa 3

“YEMEK DAĞITIMI YAPILMALI”

Akdeniz Üniversitesi’nde okuyan ve yapılan dağıtımı desteklediğini söyleyen Berke isimli bir öğrenci ise “Böyle yemek dağıtımları olmalı. Çünkü öğrenciler ekonomik yönden sıkıntı yaşayabiliyor. Bu yüzden bize faydalı oluyor. Hem biraz para biriktirebiliyorlar, hem de kendi ihtiyaçlarını giderebiliyorlar. Bu nedenle böyle dağıtımlar önemli ve yapılmalı” dedi.

HABER/ FADİME YİĞİT

ÜNİVERSİTE YEMEK (19)

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
KAMU EMEKÇİLERİ ANKARA’YA YÜRÜYOR “ARTIK YETER!"

KAMU EMEKÇİLERİ ANKARA’YA YÜRÜYOR “ARTIK YETER!"