Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Özel Haber “EĞİTİMLİ GENÇLER GÜÇLÜ YARINLAR!”

“EĞİTİMLİ GENÇLER GÜÇLÜ YARINLAR!”

Uluslararası Kadınlar Dayanışma Derneği (İWSA) 18 Aralık Pazar günü saat 10.00’da Ramada Plazada “Geleneksel Eğitime Katkı” etkinliği düzenliyor. Her sene aralık ayında gerçekleştirilen etkinlikte el emeği ürünler, ikinci ve birinci el ürün satışları yapılacak ve el de edilen gelirle öğrencilere burs imkânı sağlanacak.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
“EĞİTİMLİ GENÇLER GÜÇLÜ YARINLAR!”

Uluslararası Kadınlar Dayanışma Derneği (İWSA) Antalya Şube Başkanı Canan Ekim, Üniversitede eğitim gören öğrencilere burs sağlamak için ‘Eğitimli gençler, güçlü yarınlar’  başlığıyla ‘Geleneksel Eğitime Katkı’ etkinliği gerçekleştireceklerini duyurdu. Amaçlarının kadınlara ve öğrencilere destek vermek olduğunu söyleyen Başkan Canan Ekim, “2004 yılında Antalya Şubesi kuruldu. Üniversitede burslu öğrenci okutuyoruz. Burslu okuttuğumuz öğrencilere katkı için geleneksel eğitime katkı etkinliği düzenleyeceğiz. Bu etkinliği her yıl yoğun katılımla gerçekleştiriyoruz. Kermesler düzenliyoruz, kahvaltı etkinliği yapıyoruz. Çocuklarımıza katkı sağlamak için bir araya geliyoruz. Biz bu etkinliklerle kadınlara da istihdam sağlıyoruz. Kadınlar etkinlikte stant açıyorlar ve bir iş imkânı oluyor. Evdeki kadınların yaptığı, ürettiği el emeği göz nuru ürünler satılıyor. Kermesimiz herkese açık ve ücretsiz. Etkinliğimiz saat 10.00 ile 19.00 arası bir gün boyunca sürecek” dedi.

“ÖĞRENCİ SAYIMIZI ARTTIRMAK İSTİYORUZ”

Başkan Ekim, “Antalya’da geleneksel olarak her yıl yaptığımız şenliklerden elde ettiğimiz gelirlerle üniversite öğrencilerine burs veriyoruz. Vizyonumuz Çağdaş, demokratik, üretken gençlerin yetişmesine katkıda bulunmak. 10 burslu öğrencimiz var. Bu sayıyı arttırmayı amaçlıyoruz. Herkesten sosyal sorumluluk projelerimize destek bekliyoruz. Birçok çocuk sizin katkılarınızla okusun” ifadesini kullandı. HABER/FADİME YİĞİT

Uluslararası Kadınlar Dayanışma Derneği

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İçme suyu filtreleme ve yumuşatma sistemleri satın alınacak

İçme suyu filtreleme ve yumuşatma sistemleri satın alınacak