Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Özel Haber CHP'li adaylar Başkan'ı es geçmedi

CHP'li adaylar Başkan'ı es geçmedi

'Uzlaşı' arayışıyla gidilen CHP Antalya İl Kongresi'ne sayılı günler kala 3 il başkan adayı Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'i ziyaret etti

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
CHP'li adaylar Başkan'ı es geçmedi
MUHABİR: Kamer Durdu

CHP Antalya İl Başkanlığı Kongresi'nin 8 Ekim Pazar günü gerçekleşmesine sayılı günler kaldı. Haftasonu yapılacak kongre öncesi CHP Antalya İl Başkanlığı için adı uzlaşı adayı olarak geçen CHP Antalya 22. Dönem Milletvekili Nail Kamacı, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'i ziyaret etti. Başkan Böcek, "CHP Antalya 22. Dönem Milletvekilimiz, CHP İl Başkanı Adayı Nail Kamacı'yı belediyemizde ağırladık. Kendisine nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum. Başarılar diliyorum. #BizBirlikteGüçlüyüz" paylaşımı yaptı. 

F7c15kRW0AASiDV3

Ziyaretin aynı gününde CHP Antalya eski Milletvekili Devrim Kök de Başkan Böcek'i makamında ziyaret etti.Başkan Böcek bu ziyareti de "25. ve 26. Dönem Antalya Milletvekilimiz, CHP İl Başkanı Adayı Devrim Kök'ü belediyemizde ağırladık. Kendisine nazik ziyareti için teşekkür ediyorum. Başarılar diliyorum. #BizBirlikteGüçlüyüz" diye paylaştı. 

F7c53HUXwAAMdKB

Son ziyaretçi ise CHP Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz oldu. Başkan Muhittin Böcek son ziyareti de "CHP İl Başkanımız Nuri Cengiz'e nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ediyor, başarılar diliyorum #BizBirlikteGüçlüyüz" diye paylaştı. 

F7c9aECWAAANCpZ1

2 Ekim Pazartesi günü gerçekleşen 3 aday ziyaretine karşın CHP Antalya Milletvekili Mustafa Erdem'in "Antalya'yı toparlama" görevinde henüz tek bir aday üzerinde uzlaşı görülmüyor. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Süper Lig'de teknik direktör kıyımı

Süper Lig'de teknik direktör kıyımı