Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Özel Haber CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Asu Kaya C*nayete Kurban Giden Derya Demir’in Tabutuna Omuz Verdi

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Asu Kaya C*nayete Kurban Giden Derya Demir’in Tabutuna Omuz Verdi

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Asu Kaya, Mersin’de bir erkek tarafından katledilen matematik öğretmeni Derya Demir’in cen*zesine katıldı. Kaya, cen*zede tabutu taşıyan kadınlardan biri oldu ve kadın katli*mına karşı birlikte mücadele edeceğini vurguladı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Asu Kaya C*nayete Kurban Giden Derya Demir’in Tabutuna Omuz Verdi
MUHABİR: Kardelen Özdemir

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Asu Kaya, Mersin’de bir erkek tarafından katledilen Karamanlı matematik öğretmeni Derya Demir’in Karaman’daki cenaze törenine katıldı. 

Cenazede, tabutu kadınlar taşıdı ve Kaya da bu kadınlardan biri olarak tabutu omuzladı. Kaya, sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı paylaşımda, kadınların bu tür trajedilere karşı birleşme ve mücadele etme gerekliliğine dikkat çekti.

“Kadın katliamına karşı birlikte mücadele edeceğiz”

Asu Kaya, sosyal medya paylaşımında, "Mersin’de bir erkek tarafından katledilen Karamanlı matematik öğretmeni Derya Demir’in cenaze törenine katıldım. Kadınlar olarak tabuta omuz verdik. Bu ülkenin kadınları olarak birbirimize omuz, güç vereceğiz ve kadın katliamına karşı birlikte mücadele edeceğiz bir kadını bile kaybetmemek için!" ifadelerini kullandı. Kaya’nın açıklaması, kadın cinayetlerine karşı verilen mücadelede dayanışmanın önemini vurguladı.

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Isparta'da alkollü iş yerlerine denetim!

Isparta'da alkollü iş yerlerine denetim!